37,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Μη υφαντό φίλτρο PET: Φίλτρο μακράς διαρκείας για αποτελεσματική αναρρόφηση υγρών

Το ένθετο φίλτρο STIHL από μη υφαντό υλικό PET στις σκούπες υγρών/στερεών STIHL χρησιμοποιείται για το στοχευμένο καθάρισμα του αέρα και υγρών. Το φίλτρο υψηλής ποιότητας συγκρατεί τις ακαθαρσίες με αξιόπιστο τρόπο. Τα πεδία εφαρμογής είναι πολλά: από σκούπισμα εξωτερικών χώρων κοντά στο σπίτι μέχρι επαγγελματική χρήση σε βιοτεχνίες, εργοτάξια, συνεργεία καθαρισμού και στη βιομηχανία. Το ένθετο φίλτρο STIHL από μη υφαντό PET είναι ιδανική για την αναρρόφηση υγρών. Μετά από αρκετές χρήσεις, μπορείτε να πλύνετε το φίλτρο και να το ξαναχρησιμοποιήσετε μόλις στεγνώσει εντελώς. Έτσι εξασφαλίζεται μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και προστατεύεται το περιβάλλον.

Το φίλτρο από μη υφαντό PET είναι συμβατό με τις εξής σκούπες υγρών/στερεών STIHL:Συμβουλή: Επωφεληθείτε από το σύστημα πολλαπλών φίλτρων. Συνδυάζοντας τον φιλτρόσακο STIHL με το ένθετο φίλτρο STIHL από μη υφαντό PET επιτυγχάνετε ακόμα υψηλότερο βαθμό φίλτρανσης.
Filter

Σέρβις και συμβουλές