56,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σετ καθαρισμού σωληνώσεων: Για το καθάρισμα στενών σωληνώσεων με πλυστικό υψηλής πίεσης

Το σετ καθαρισμού σωληνώσεων STIHL είναι ιδανικό για το καθάρισμα στενών σωλήνων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL σας με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα για να καθαρίσετε φρεάτια απορροής. Με τον μακρύ, λεπτό σωλήνα μπορείτε να ανοίξετε αποφράξεις και να απομακρύνετε ακαθαρσίες ακόμα και σε σωλήνες με μικρή διάμετρο.

Το σετ καθαρισμού σωλήνων STIHL παραδίδεται εφοδιασμένο με μπεκ. Μπορείτε να συνδέσετε το σετ καθαρισμού σωλήνων STIHL στο πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL σας χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα βιδωτού συνδέσμου/ταχυσυνδέσμου STIHL. Το σετ καθαρισμού σωλήνων STIHL έχει μήκος 15 m, εξωτερική διάμετρο σωλήνα 10 mm και εξωτερική διάμετρο κεφαλής 13,7 mm. Είναι κατάλληλη για τα πλυστικά υψηλής πίεσης STIHL RE 80 έως STIHL RE 170 PLUS.

Σημείωση: Για συμβατότητες με παλαιότερα μοντέλα που είναι πλέον εκτός παραγωγής, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της STIHL στην περιοχή σας.
Pipe cleaning set

Σέρβις και συμβουλές