56,00 €
44,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Περιστρεφόμενη βούρτσα πλυσίματος για STIHL RE 80 έως RE 170 PLUS: Ενδελεχής και αποτελεσματικός καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών

Με την περιστρεφόμενη βούρτσα πλυσίματος STIHL μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL σας για την αποτελεσματική εκτέλεση ειδικών εργασιών καθαρισμού με επίμονες ακαθαρσίες πάνω σε λείες επιφάνειες. Αυτή η βούρτσα πλυσίματος έχει διάμετρο 155 mm και επιτρέπει το απαλό αλλά σχολαστικό καθάρισμα ευαίσθητων επιφανειών. Η βούρτσα πλυσίματος STIHL έχει μια περιστρεφόμενη εσωτερική βούρτσα που αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο επίμονες ακαθαρσίες. Για μια αποτελεσματική μέθοδο εργασίας, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γωνία λειτουργίας της περιστρεφόμενης βούρτσας πλυσίματος ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε με άνεση επιφάνειες με ελαφριά κλίση. Είναι κατάλληλη για τα πλυστικά υψηλής πίεσης STIHL RE 80 έως STIHL RE 170 PLUS.
Rotating wash brush

Σέρβις και συμβουλές