79,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Με τον επίπεδο υφασμάτινο σωλήνα STIHL με κασέτα, έχετε έναν σωλήνα χαμηλής πίεσης που μπορείτε να αποθηκεύσετε με οικονομικό σε χώρο τρόπο. Για χρήση με το πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL σας, μπορείτε να ξετυλίξετε τον επίπεδο υφασμάτινο σωλήνα γρήγορα και εύκολα από την στιβαρή πλαστική κασέτα του και να τον ξανατυλίξετε μετά την εργασία. Ο επίπεδος υφασμάτινος σωλήνας 12 m είναι κατάλληλος για εργασία με χαμηλή πίεση. Μπορείτε να φυλάξετε την κασέτα με τον επίπεδο υφασμάτινο σωλήνα STIHL απευθείας στο πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL σας, ώστε να τον έχετε πάντα πρόχειρο για την επόμενη εργασία καθαρισμού.

Ο επίπεδος υφασμάτινος σωλήνας με κασέτα είναι κατάλληλος για τα ηλεκτρικά πλυστικά υψηλής πίεσης STIHL RE 110 PLUS έως STIHL RE 170 PLUS.

Χρησιμοποιώντας τον ταχυσύνδεσμο, ο σωλήνας μπορεί επίσης να συνδεθεί στα πλυστικά υψηλής πίεσης STIHL RE 80 έως STIHL RE 100, αλλά στα μοντέλα αυτά η κασέτα δεν μπορεί να φυλαχθεί απευθείας στο μηχάνημα.
Επίπεδος υφασμάτινος σωλήνας σε κασέτα

Σέρβις και συμβουλές