25,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής AutoCut C 6-2: Επαγγελματικό καθάρισμα χόρτου υψηλής ακρίβειας

Η κεφαλή κοπής STIHL AutoCut C 6-2 είναι η ιδανική επιλογή για μια ευρεία γκάμα από χορτοκοπτικά STIHL , όπως το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 50. Με αυτή την ημιαυτόματη κεφαλή δύο νημάτων μπορείτε να διεκπεραιώσετε λεπτομέρειες σε γωνίες και άκρα με την ίδια ευκολία όσο το κούρεμα μεγάλων εκτάσεων με χορτοκοπτικό. Η κεφαλή κοπής επιτρέπει αποτελεσματική εργασία χάρη στον έξυπνο μηχανισμό της: Μπορείτε να ρυθμίσετε τη μεσινέζα 2 mm ή 2,4 mm κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, χτυπώντας απαλά την κεφαλή.

Μπορείτε επίσης να γεμίσετε την κεφαλή κοπής AutoCut C 6-2 με διάφορες ανθεκτικές μεσινέζες εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα, χωρίς άνοιγμα της κεφαλής. Με την κεφαλή STIHL AutoCut C 6-2 μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά τις περιοχές κοντά σε τοίχους, φράχτες, σκαλοπάτια καθώς και τα άκρα του γκαζόν.

Μπορείτε να συνδυάσετε την κεφαλή AutoCut C 6-2 με τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL:

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

AutoCut C 6-2

Σέρβις και συμβουλές