24,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Η κεφαλή STIHL AutoCut C 4-2 είναι η τέλεια επιλογή για ερασιτέχνες κηπουρούς και συντηρητές χώρων πρασίνου. Αυτή η ημιαυτόματη κεφαλή δύο νημάτων επιτρέπει κοπή σε γωνίες, άκρα και άλλα δυσπρόσιτα σημεία του γκαζόν με απόλυτη ακρίβεια. Κοντά σε σκαλοπάτια, τοίχους, φράχτες και δέντρα: Με την κεφαλή STIHL AutoCut C 4-2 μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικά και με ακρίβεια.

Σ’ αυτή την κεφαλή δύο νημάτων μπορείτε να τροφοδοτήσετε μεσινέζα χτυπώντας απαλά την κεφαλή κατά τη διάρκεια της χρήσης. Αυτή η εύχρηστη έκδοση της κεφαλής κοπής AutoCut ανεφοδιάζεται με μεσινέζα χωρίς άνοιγμα της κεφαλής. Για τον ανεφοδιασμό της κεφαλής κοπής AutoCut C 4-2 έχετε επιλογή ανάμεσα σε διάφορες μεσινέζες υψηλής ποιότητας STIHL.

Αυτή η κεφαλή κοπής είναι επίσης κατάλληλη για τα επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL FSA 65 και FSA 85 που είναι πλέον εκτός παραγωγής.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

AutoCut C mowing head (2-line)

Σέρβις και συμβουλές