33,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής AutoCut 56-2: Πιο αποτελεσματική εργασία με βενζινοκίνητα κοπτικά μηχανήματα

Η κεφαλή κοπής STIHL AutoCut 56-2 είναι εύκολη στη χρήση. Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία της, αυτή η κεφαλή δύο νημάτων είναι ιδανική για κηπουρική, περιποίηση χώρων πρασίνου και συντήρηση δρόμων. Μπορεί να χρησιμοποιείται με το δυνατό βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 561 C-EM ή τα κοπτικά μηχανήματα STIHL FS 510 C-EM και FS 560 C-EM που είναι πλέον εκτός παραγωγής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κεφαλή κοπής STIHL AutoCut 56-2 με διάφορα ανθεκτικά νήματα κοπής με διάμετρο 2,7 mm έως 3,3 mm, που ανεφοδιάζονται χωρίς άνοιγμα της κεφαλής. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη μεσινέζα αυτόματα, χτυπώντας απαλά την κεφαλή. Αυτό θα σας βοηθήσει να εργαστείτε αποδοτικά. Η κεφαλή κοπής STIHL AutoCut 56-2 είναι κατάλληλη ειδικά για εργασία κοντά σε άκρα γκαζόν, δέντρα, σκαλοπάτια και τοίχους.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής STIHL επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

AutoCut 56-2

Σέρβις και συμβουλές