37,30 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής DuroCut 20-2

Σε συνδυασμό με το κατάλληλο χορτοκοπτικό STIHL, η κεφαλή δύο νημάτων STIHL DuroCut 20-2 εντυπωσιάζει με τον απλό χειρισμό της, διευκολύνοντας εξονυχιστικές εργασίες κουρέματος και αραίωσης ακόμα και σκληρού χόρτου. Σ’ αυτή την κεφαλή μεσινέζας χρησιμοποιούνται δύο νήματα από εξαιρετικά ανθεκτικό νάιλον. Η κεφαλή μεσινέζας STIHL DuroCut 20-2 είναι συμβατή με διάφορες μεσινέζες που εισάγονται στην κεφαλή χωρίς χρήση εργαλείων. Μαζί με την κεφαλή μεσινέζας DuroCut 20-2 παραδίδονται 12 νήματα XL.

Η κεφαλή DuroCut 20-2 δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στα άκρα του γκαζόν, δίπλα σε τοίχους, σκαλοπάτια και φράχτες και σε άλλα δύσκολα σημεία, αλλά και στο κούρεμα μεγάλων εκτάσεων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την κεφαλή κοπής DuroCut με τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL:

Μπορείτε να συνδυάσετε την κεφαλή κοπής STIHL DuroCut 20-2 επίσης με το χορτοκοπτικό STIHL FR 480 (εκτός παραγωγής). Μπορείτε επίσης να εφοδιάσετε το εργαλείο STIHL Kombi FS-KM με την κεφαλή DuroCut 20-2.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

Mähkopf DuroCut 20-2

Σέρβις και συμβουλές