99,00 €
89,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι SEA 20 χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Η πρακτική επαναφορτιζόμενη σκούπα χειρός STIHL SEA 20 είναι σχεδιασμένη για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα μικρών εκτάσεων. Κατάλληλη για εργασίες γύρω από το σπίτι, σε στεγνούς εσωτερικούς χώρους, για παράδειγμα στην τραπεζαρία και σε δύσκολες γωνίες, αλλά επίσης στο γκαράζ, στο εργαστήριο, στο αυτοκίνητο ή στη βεράντα. Η STIHL SEA 20 σκούπα χειρός χρησιμοποιεί μια μπαταρία ιόντων λιθίου από το σύστημα STIHL AS που εξασφαλίζει εύκολο, άνετο και αθόρυβο καθάρισμα. Η σκούπα χειρός 10 V της STIHL είναι ελαφριά και εργονομική στη χρήση.

Απλά πατάτε το κουμπί εκκίνησης στη μαλακή λαβή που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα του STIHL SEA 20 με το δεξί ή στο αριστερό σας χέρι. Η δυνατότητα σταθεροποίησης διευκολύνει τη συνεχή λειτουργία χωρίς την ανάγκη να κρατάτε τη σκανδάλη συνεχώς πατημένη. Το ευλύγιστο ανεπίστροφο πτερύγιο αμέσως πίσω από το μπεκ αναρρόφησης διατηρεί τα απορρίμματα που έχετε αναρροφήσει μέσα στο δοχείο συλλογής. Για εκκένωση και καθάρισμα μπορείτε να αποσυνδέσετε το δοχείο συλλογής με μία απλή κίνηση. Το διβάθμιο σύστημα φίλτρανσης δίνει εξαιρετικές επιδόσεις και είναι εύκολο στο καθάρισμα και στην επαναχρησιμοποίηση.

Η σκούπα χειρός STIHL SEA 20 παραδίδεται μαζί με μια σειρά από πρακτικά παρελκόμενα: ρύγχος αρμών, μπεκ για χοντρές βρομιές, εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης, άκαμπτος σωλήνας επέκτασης, χάρτινο φίλτρο και καλάθι φίλτρου. Ανάμεσα στις εργασίες, μπορείτε να φυλάσσετε την επαναφορτιζόμενη σκούπα χειρός SEA 20 της STIHL μέσα στην τσάντα φύλαξης με κρίκο ανάρτησης για φύλαξη σε μικρούς χώρους αποθήκευσης.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τη σκούπα STIHL SEA 20 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

Η σκούπα STIHL SEA 20 είναι συμβατή με τον προαιρετικό STIHL Smart Connector 1.0. Μέσω της STIHL connected App μπορείτε να καταγράψετε τον χρόνο λειτουργίας και να διατηρήσετε μια εικόνα αυτής και άλλων παραμέτρων.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Image
ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΕ LED
Image
ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ
Verschlussklappe
ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βάρος1,1 kg
Ονομαστική τάση10,8 V
Ονομαστικό ρεύμα10 A
Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας AS2μέχρι 14 min 1)
Ογκοπαροχή1026 l/min

Σέρβις και συμβουλές