1.595,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Μπαταρία AR 2000 L: Μπαταρία πλάτης με διασύνδεση USB και Bluetooth®

Η επινώτια μπαταρία ιόντων λιθίου STIHL AR 2000 L υποστηρίζει μια πληθώρα από εργασίες στην επαγγελματική κηπουρική και περιποίηση χώρων πρασίνου, σε δημοτικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις συντήρησης πρασίνου. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο, η μπαταρία STIHL AR 2000 L είναι μια αποτελεσματική και φιλική για την πλάτη του χρήστη λύση για τη χρήση πολλών επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων του συστήματος STIHL AP. Η επινώτια μπαταρία ιόντων λιθίου είναι εξαιρετικά ισχυρή, προσφέροντας ενέργεια 1,015 Wh. Για να χρησιμοποιήσετε τη μπαταρία STIHL AR 2000 L, θα χρειαστείτε ένα σύστημα μεταφοράς. Για παράδειγμα, μπορείτε να στερεώσετε τη μπαταρία STIHL AR 2000 L στο προαιρετικό, άνετο και εργονομικό σύστημα μεταφοράς STIHL AR L χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Μέσω του ενσωματωμένου πομποδέκτη Bluetooth® μπορείτε να συνδέσετε τη μπαταρία με το σύστημα STIHL connected, για να έχετε μεγαλύτερη διαφάνεια στον προγραμματισμό των εργασιών σας. Η μπαταρία STIHL AR 2000 L διαθέτει επίσης μια θύρα USB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί π.χ. για τη φόρτιση κινητού σε διάλειμμα εργασίας. Η αξιόπιστη μεταφορά ισχύος σε μηχάνημα με υποδοχή καλωδίου πραγματοποιείται μέσω του καλωδίου σύνδεσης STIHL AR . Σε μηχανήματα με υποδοχή μπαταρίας, η σύνδεση με τη μπαταρία γίνεται με τον προσαρμογέα STIHL AP. Ο στιβαρός σχεδιασμός είναι ασφαλής για χρήση στη βροχή.

Η επινώτια μπαταρία STIHL AR 2000 L είναι συμβατή με τους ταχυφορτιστές STIHL AL. Για να φορτίσετε τη μπαταρία AR 2000 L, χρειάζεστε ένα καλώδιο σύνδεσης για μπαταρίες AR L και έναν προσαρμογέα μπαταρίας STIHL AP. Ο δείκτης φόρτισης με έξι λυχνίες δείχνει την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας STIHL AR 2000 L.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο μηχάνημα STIHL σας κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας AR 2000 L.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

AR 2000 L

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βάρος μπαταρίας7,4 kg
Ονομαστική τάση36 V
Ενεργειακό περιεχόμενο1015 Wh
Ονομαστική χωρητικότητα κατά IEC 6196027,4 Ah
Ονομαστική χωρητικότητα στοιχείου (σύμφωνα με τον κατασκευαστή)4,7 Ah

Σέρβις και συμβουλές