929,00 €
836,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενο σάρωθρο KGA 770: Πιο εύκολο σκούπισμα χάρη στη δύναμη της μπαταρίας

Το επαναφορτιζόμενο σάρωθρο είναι ιδανικό για επαγγελματίες και φιλόδοξους ιδιώτες χρήστες που επιθυμούν να καθαρίσουν μεγάλες εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Χάρη στο σύστημα σάρωσης STIHL MultiClean Plus και το πλάτος σάρωσης 77 cm, αυτό το επαναφορτιζόμενο σάρωθρο μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά χοντρές βρομιές σε επιφάνειες σε αίθουσες εργοστασίων και σε αρμοστές πέτρες ή πλάκες. Οι κυκλικές βούρτσες και ο πρόσθετος κύλινδρος σάρωσης τροφοδοτούνται από μια μπαταρία από το σύστημα STIHL AP. Αυτό σημαίνει ότι το σάρωθρο KGA 770 λειτουργεί αθόρυβα με βέλτιστες στροφές και καθοδηγείται με ευκολία. Ο κύλινδρος σάρωσης λειτουργεί σε κατάλληλη ταχύτητα ακόμα και όταν το σάρωθρο είναι στάσιμο. Χάρη στη λωρίδα στεγανοποίησης γύρω από τον κύλινδρο σάρωσης, που δουλεύει σε συνεργασία με ένα φίλτρο αέρα, το μηχάνημα συλλέγει μέχρι και λεπτή σκόνη, μην αφήνοντάς την να διαχυθεί στο περιβάλλον.

Το σύστημα κίνησης του κυλίνδρου σάρωσης και των κυκλικών βουρτσών σε συνδυασμό με το εργονομικό τιμόνι που ρυθμίζεται σε δύο θέσεις, επιτρέπουν άνετη προώθηση του STIHL KGA 770. Οι κυκλικές βούρτσες εξακολουθούν να περιστρέφονται όταν το μηχάνημα κινείται ανάποδα, ώστε να μη πετάγονται οι βρομιές προς τα έξω. Καπάκια στα ρουλεμάν των βουρτσών προστατεύουν από βρομιά, σκόνη και νερό.

Με τον κεντρικό ρυθμιστή ύψους με 8 σκάλες, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη ρύθμιση του ύψους των βουρτσών, το επαναφορτιζόμενο σάρωθρο STIHL KG 770 προσαρμόζεται σε κάθε πιθανή επιφάνεια. Το σύστημα συγκράτησης των βουρτσών φροντίζει για καθαρά αποτελέσματα σε άκρες και γωνίες. Οι βούρτσες έχουν μεγάλη αντοχή, με στιβαρές τρίχες που είναι κατασκευασμένες από άφθαρτο νάιλον. Οι τρίχες έχουν εγγυημένη διάρκεια ζωής 4 ετών. Το τιμόνι αφαιρείται εύκολα, επιτρέποντας φύλαξη του σάρωθρου σε όρθια θέση για εξοικονόμηση χώρου.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

  • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
  • Επαναφορτιζόμενο σάρωθρο για μεγάλες επιφάνειες εσωτερικά και εξωτερικά
  • Μπορεί να αποθηκευτεί σε όρθια θέση για εξοικονόμηση χώρου
  • Λειτουργεί με χαμηλή σκόνη χάρη στο ενσωματωμένο φίλτρο αέρα
  • Πολύ εύκολο στην ώθηση χάρη στη δισκόβουρτσα και την κυλινδρική βούρτσα που λειτουργεί με μπαταρία
  • Υψηλό καθαριστικό αποτέλεσμα με το STIHL MultiClean PLUS
  • Αβίαστη χρήση χάρη στην εργονομική λαβή ώθησης
  • STIHL KGA 770

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    STIHL MultiClean PLUS
    STIHL MULTICLEAN PLUS
    Στιβαρές τρίχες
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ
    Waste container
    ΔΟΧΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Περιεχόμενο δοχείου50 l
    Πλάτος σάρωσης77 cm
    Ονομαστική τάση36 V
    Βάρος16 kg
    Στάθμη ηχοπίεσης64 dB(A) 1)

    Σέρβις και συμβουλές