249,00 €
224,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης HLA 56: Ιδανικός για ψηλότερους φράκτες και θάμνους

Ο ελαφρύς επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης STIHL HLA 56 είναι ιδανικός για την κοπή υψηλών φραχτών, θάμνων και φυτών εδαφοκάλυψης στον κήπο του σπιτιού και σε άλλους χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Το STIHL HLA 56 λειτουργεί με μπαταρίες ιόντων λιθίου του συστήματος STIHL AK.

Με την εργονομικά βελτιστοποιημένη λαβή χειρισμού, έχετε όλο τον έλεγχο στα δάχτυλά σας. Η κυκλική λαβή επίσης υποστηρίζει τον χειρισμό του φραχτοκόπτη STIHL HLA 56, ειδικά σε στενούς χώρους. Τα μονόπλευρα μαχαίρια έχουν δόντια σε σχήμα σταγόνας, που συγκρατούν τα κλωνάρια μέσα στο μαχαίρι και επιτρέπουν υψηλές επιδόσεις κοπής. Με τον ρυθμιστή γωνίας μαχαιριού που λειτουργεί χωρίς εργαλεία, μπορείτε να ρυθμίσετε την γωνία των μαχαιριών κατά 135°, από -45° έως +90°, για κούρεμα της κορυφής και των πλαϊνών. Ο βιδωτός προφυλακτήρας της μύτης προστατεύει το εξάρτημα κοπής κατά την εκτέλεση εργασιών κοντά στο έδαφος. Στο βίντεο οδηγιών μας μπορείτε να δείτε το ξεκούραστο κούρεμα υψηλών φραχτών και φυτών εδαφοκάλυψης με το HLA 56.

Χάρη στον αποσπώμενο σωλήνα, μπορείτε να μικρύνετε το συνολικό μήκος από 210 cm σε 115 cm, διευκολύνοντας τη μεταφορά του φραχτοκόπτη και εξοικονομώντας χώρο κατά τη φύλαξη σε επιτοίχιο στήριγμα.

Ο επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης HLA 56 έχει μαχαίρι 45 cm.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον φραχτοκόπτη STIHL HLA 56 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

HLA 56

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Απλή ρύθμιση γωνίας κεφαλής
Απλή ρύθμιση γωνίας κεφαλής
HLA 56
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
Teilbarer Schaft
ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής47 cm
Ονομαστική τάση36 V
Βάρος3,8 kg
Στάθμη ηχοπίεσης80 dB(A) 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος88 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές