169,00 €
152,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

FSA 57 χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Οι υψηλές επιδόσεις κοπής του ελαφρού επαναφορτιζόμενου χορτοκοπτικού STIHL FSA 57 βοηθούν στο αποτελεσματικό κούρεμα μικρών γκαζόν και καθάρισμα άκρων. Το χορτοκοπτικό FSA 57 λειτουργεί με μια μπαταρία από το σύστημα STIHL AK. Χάρη στον ηλεκτρικό κινητήρα, το μηχάνημα αυτό είναι εξαιρετικά αθόρυβο και επομένως κατάλληλο για χρήση σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Πρόκειται για ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ειδικά στον κήπο και σε περιοχές κατοικίας.

Αυτό το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό σχεδιάστηκε ειδικά για να εργονομική εργασία: το μήκος του σωλήνα ρυθμίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Η κυκλική λαβή επίσης ρυθμίζεται χωρίς τη χρήση εργαλείων. Η μαλακή επένδυση της λαβής με τη σκανδάλη είναι πολύ ευχάριστη στο κράτημα, ενώ απορροφά και ένα μέρος από τις δονήσεις που παράγονται. Ο αναδιπλούμενος αποστατήρας υποστηρίζει προσεκτικό κούρεμα γύρω από δέντρα, θάμνους και άλλα αντικείμενα. Το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό παραδίδεται με την κεφαλή κοπής STIHL AutoCut C 3-2 που ανεφοδιάζεται με μεσινέζα χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Η STIHL συνιστά τη χρήση μιας στρογγυλής, αθόρυβης μεσινέζας στα επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά με κεφαλή κοπής. Η μεσινέζα αυτή όχι μόνο περιορίζει τον θόρυβο που προκαλείται κατά την εργασία, αλλά έχει αποδειχθεί να είναι πιο αποτελεσματική σε δοκιμές. Κατά τη χρήση μεσινέζας αυτού του τύπου, η αυτονομία της μπαταρίας αυξάνεται έως και κατά 10% σε σύγκριση με στρογγυλή μεσινέζα, με ίδια απόδοση κοπής. Η STIHL παραδίδει επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά με κεφαλές μεσινέζας με στρογγυλό και αθόρυβο νήμα στον βασικό εξοπλισμό.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 57 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

  • Ελαφρύ επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό με ισχυρή απόδοση κοπής
  • Ιδανικό για τη φροντίδα μικρών κήπων και γκαζόν
  • Για χρήση σε περιοχές ευαίσθητες στο θόρυβο
  • Πλήρωση μεσινέζας χωρίς εργαλεία
  • Εργονομική λειτουργία χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος του άξονα
  • Οι αποστάτες προστατεύουν από εμπόδια όπως δέντρα και θάμνοι κατά την εργασίαe und Sträucher
  • FSA 57

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    Soft grip
    ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Ονομαστική τάση36 V
    Βάρος2,6 kg
    Στάθμη ηχοπίεσης74 dB(A) 1)
    Στάθμη ηχητικής ισχύος89 dB(A) 1)
    Δονήσεις αριστερά/δεξιά4/4 m/s² 2)

    Σέρβις και συμβουλές