135,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Υψηλή προστασία από κοψίματα, επίπεδου 3

Οι γαλότσες προστασίας από κοψίματα STIHL SPECIAL για χειριστές αλυσοπριόνων είναι χειροποίητες γαλότσες από φυσικό καουτσούκ. Το αυλακωτό πέλμα εγγυάται σταθερό πάτημα και καλό κράτημα ακόμα και με υγρό καιρό. Οι γαλότσες είναι κατάλληλες για επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες, ειδικά κατά την εργασία με αλυσοπρίονα STIHL. Το πέλμα έχει βαθιά αυλάκωση και είναι αυτοκαθαριζόμενο. Οι γαλότσες αυτές είναι αδιάβροχες και έχουν ατσάλινο κάλυμμα δαχτύλων. Ο ρυθμιζόμενος γιακάς τις κάνει άνετες στη χρήση και αποτρέπει την είσοδο σχιζών και άλλων αντικειμένων μέσα στις γαλότσες. Το πέλμα σ’ αυτές τις γαλότσες είναι κατάλληλο για χρήση καρφιών, για σταθερό κράτημα ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Ο υφασμάτινος γιακάς είναι εξαιρετικά εύκαμπτος, εξυπηρετώντας διάφορα μεγέθη. Οι γαλότσες προστασίας από κοψίματα STIHL SPECIAL για χειριστές αλυσοπριόνων κατατάσσονται στην κατηγορία προστασίας από κοψίματα 3 και είναι κατάλληλες για επαγγελματική χρήση. Επίσης, έχουν αδιάβροχο πάνω μέρος από καουτσούκ και αντανακλαστικές λωρίδες για καλή ορατότητα.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Υλικό: φυσικό καουτσούκ
  • Διαθέσιμο χρώμα: πορτοκαλί
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 36-50
  • Βάρος (νούμερο 42): 3,1 kg
  • Κατηγορία προστασίας από κοψίματα: 3
  • Πρότυπα DIN EN ISO: 20345 S2, 17249
  • Ύψος: περίπου 35 cm
Οι γαλότσες SPECIAL για χειριστές αλυσοπριόνων έχουν λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
SPECIAL rubber chainsaw boots

Εξοπλισμός και λειτουργία

Ατσάλινο ψίδι
Ατσάλινο ψίδι
Schnittschutz
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΠΗΣ
Reflexstreifen/ Reflexband
ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ύψος άξονα32 cm
Μέγεθος36-50
Χαλύβδινο κάλυμμαJa
Χαλύβδινη ενδιάμεση σόλαNein
Επίπεδο προστασίας1

Σέρβις και συμβουλές