Άμεση επιλογή προϊόντος Υποδήματα ασφαλείας

Γαλότσες SPECIAL

Υψηλή προστασία από κοψίματα, επίπεδου 3

Γενικά

Βαθύ αυλακωτό πέλμα από καουτσούκ, αυτοκαθαριζόμενο, με καλό κράτημα. Χρώματα: Μαύρο και πορτοκαλί. Πάνω μέρος από καουτσούκ, με κορδόνια, αντανακλαστικές λωρίδες, σόλα κατάλληλη για καρφιά, αυλάκωση στην περιοχή της καμάρας, υψηλή σταθερότητα στο βάδισμα χάρη στο αντιολισθητικό αυλακωτό πέλμα.

μέχρι τώρα €135,00* τώρα από €108,00**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

SPECIAL rubber chainsaw boots

Βασικός εξοπλισμός

 • Ατσάλινο ψίδι Zoom
  Ατσάλινο ψίδι

  Το ατσάλινο ψίδι πρέπει να αντέξει και το πόδι δεν επιτρέπεται να τραυματιστεί, όταν προσομοιώνεται η πτώση ενός βάρους 200 κιλών από ύψος ενός μέτρου.

 • Ζώνη προστασίας Zoom
  Ζώνη προστασίας

  Η ζώνη προστασίας των αρβύλων ασφαλείας καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος του ποδιού, καθώς και τη γλώσσα του υποδήματος.

 • Υψηλή διακριτικότητα Zoom
  Υψηλή διακριτικότητα

  Για την πρόληψη ατυχημάτων, είναι απαραίτητο όχι μόνο να βλέπετε εσείς, αλλά και να σας βλέπουν και οι άλλοι. Με τις μεγάλες προειδοποιητικές επιφάνειες με τα έντονα χρώματα, τα ρούχα δασικών εργασιών και τα ρούχα υψηλής διακριτότητας της STIHL φροντίζουν να μη μένετε απαρατήρητος.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 4/11/2020