42,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ποδιά προστασίας από κοψίματα για χρήστες αλυσοπριόνων και παντελόνι υψηλής διακριτότητας: Με τσέπη στον θώρακα και προστασία των νεφρών

Με το μπούστο STIHL μπορείτε να μετατρέψετε το παντελόνι υψηλής διακριτότητας STIHL Protect MS με προστασία από κοψίματα σε φόρμα, με λίγες μόνο απλές κινήσεις. Απλά, κουμπώνετε το μπούστο STIHL στη θέση του. Μπορείτε να φυλάξετε το κινητό τηλέφωνό σας, εργαλεία ή άλλα μικρά αντικείμενα στη πρακτική τσέπη στον θώρακα. Η υψηλή προστασία των νεφρών θα σας κρατήσει ζεστό. Το μπούστο STIHL για το παντελόνι υψηλής διακριτότητας Protect MS με προστασία από κοψίματα μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος σας και είναι ελαφρώς ελαστικό. Αποτελείται κυρίως από πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας με μικρές ζώνες σε κίτρινο υψηλής διακριτότητας και μαύρο. Έτσι θα είστε καθαρά ορατός σε άλλους, ακόμα και στο λυκόφως ή υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το μπούστο STIHL πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Material: 100% πολυεστέρας
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο (πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας/κίτρινο υψηλής διακριτότητας/μαύρο)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: ενιαίο μέγεθος

Σέρβις και συμβουλές