85,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Ισοθερμικό μακρυμάνικο μπλουζάκι

Τα μπλουζάκια STIHL ADVANCE είναι κατασκευασμένα από υλικά με εξαιρετική ελαστικότητα που προσφέρουν μεγάλη άνεση. Με υδραπωθητικό υλικό στην εσωτερική πλευρά και υδροαπορροφητικό υλικό στην εξωτερική πλευρά, αυτό το μπλουζάκι slim εφαρμογής μεταφέρει την υγρασία από τη μέσα προς την έξω πλευρά. Τα λειτουργικά μπλουζάκια STIHL ADVANCE στεγνώνουν γρήγορα χάρη στις τεχνικές ζώνες που έχουν ενσωματωθεί. Ιόντα αργύρου (βιοκτόνο προϊόν) προλαμβάνουν δυσοσμία. Σχέδιο αλυσοπριόνου κεντημένο στο μπροστινό μέρος.

Αυτό το μπλουζάκι συνδυάζεται τέλεια με το μακρύ λειτουργικό παντελόνι STIHL ADVANCE. Τα λειτουργικά μπλουζάκια STIHL ADVANCE πλένονται στο πλυντήριο στους 60°C.

Τα μπλουζάκια ADVANCE είναι διαθέσιμα σε μακρυμάνικη και κοντομάνικη έκδοση.

Οι πληροφορίες που ακολουθούν ισχύουν και στα μπλουζάκια STIHL ADVANCE και των δύο εκδόσεων:

  • Σύνθεση υλικού: 60% πολυεστέρας, 34% πολυαμίδιο, 6% ελαστάνη
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XXL
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον οδηγό μεγεθών.

Μακρυμάνικο λειτουργικό μπλουζάκι ADVANCE: Μονωτικό υλικό, κατάλληλο και για κρύες μέρες

Το μπλουζάκι STIHL ADVANCE σε μακρυμάνικη έκδοση για επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες έχει ένα φερμουάρ στον λαιμό και διαθέτει πρακτική θηλιά για τον αντίχειρα στα μανίκια. Μπορείτε να φορέσετε αυτό λειτουργικό μπλουζάκι κάτω από άλλα ρούχα κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής, καθώς το υλικό είναι μονωτικό και στεγνώνει γρήγορα.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Διαθέσιμα χρώματα: μαύρο και πορτοκαλί υψηλής διακριτικότητας
Το μακρυμάνικο λειτουργικό μπλουζάκι STIHL ADVANCE σε μαύρο χρώμα έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

 

Το μακρυμάνικο λειτουργικό μπλουζάκι STIHL ADVANCE σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
ADVANCE πουκάμισο

Εξοπλισμός και λειτουργία

Atmungsaktivität
ΔΙΑΠΝΕΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Kälteschutz
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΨΥΧΟΥΣ
Vollstretch
ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σέρβις και συμβουλές