169,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Για προστασία σπό τις καιρικές συνθήκες

Χάρη στην αδιαπερατότητά του σε νερό, αντίστοιχη προς στήλη ύδατος ≥ 10.000 mm, το αδιάβροχο σακάκι STIHL RAINTEC σάς κρατά στεγνούς όσο δυνατά κι αν βρέχει, φυσάει και χιόνι, και επομένως επιτυγχάνει την υψηλότερη κατηγορία 3 για αδιάβροχα υφάσματα. Οι αδιάβροχες μεμβράνες, οι συγκολλημένες ραφές και τα υδραπωθητικά φερμουάρ σ’ αυτό το εξαιρετικά πολύπλευρο αδιάβροχο σακάκι STIHL RAINTEC εγγυώνται ότι η βροχή δεν θα περάσει μέσα. Το αδιάβροχο σακάκι STIHL RAINTEC έχει ενταχθεί στην κατηγορία 3, την υψηλότερη για τη μετάδοση υδρατμών. Το σακάκι με regular εφαρμογή είναι σχεδιασμένο για εργασία στο δάσος και με πλυστικά υψηλής πίεσης STIHL, ή για εργασία με αρμοκόφτες STIHL, για παράδειγμα, και είναι κατάλληλο για απαιτητικούς ιδιώτες χρήστες και επαγγελματίες.

Με τις μεγάλες σχισμές αερισμού κάτω από τα χέρια, μπορείτε να ρυθμίσετε το εσωτερικό κλίμα μέσα σ’ αυτό το σακάκι ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία και την ένταση της εργασίας. Η κουκούλα μπορεί να ρυθμιστεί στο κεφάλι σας, διαθέτει γείσο και μπορεί να φυλαχθεί μέσα στον γιακά softshell ρυθμιζόμενου πλάτους. Όλες οι τσέπες – 2 πρακτικές τσέπες στον θώρακα και τσέπες στο πλάι – είναι εφοδιασμένες με φερμουάρ και προσφέρουν τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε για τη μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Το υψηλό ποσοστό σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας, ο μεγάλος αντανακλαστικός λογότυπος STIHL στην πλάτης και οι αντανακλαστικές ραφές εξασφαλίζουν υψηλή ορατότητα. Για βέλτιστη προστασία, μπορείτε να συνδυάσετε το αδιάβροχο σακάκι STIHL RAINTEC με το αδιάβροχο παντελόνι STIHL RAINTEC.

Το αδιάβροχο σακάκι αυτό πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υφάσματος εξωτερικού στρώματος: 75% πολυεστέρας, 25% πολυουρεθάνη
  • Σύνθεση υλικού φόδρας: 100% πολυεστέρας
  • Σύνθεση υλικού μεμβράνης: 100% πολυουρεθάνη
  • Διαθέσιμα χρώματα: δίχρωμο (μαύρο/πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XXL
  • Αντίσταση στη μετάδοση νερού: κατηγορία 3, αντίσταση στη μετάδοση υδρατμών: κατηγορία 3 (EN 343:2010)
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον πίνακα μεγεθών.

 

Το αδιάβροχο σακάκι STIHL RAINTEC έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
Αδιάβροχο RAINTEC

Εξοπλισμός και λειτουργία

Atmungsaktivität
ΔΙΑΠΝΕΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Hoher Warnfarbenanteil
ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Regulierbare Belüftungsöffnungen
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΕΡΙΣΜΟΥ

Τεχνικές λεπτομέρειες

ΜέγεθοςL,M,S,XL,XXL
Φερμουάρ αερισμούJa
Regular FitJa
Slim FitNein
Αριθμός μπροστινών τσεπών2

Σέρβις και συμβουλές