149,00 €
119,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σετ κράνους ADVANCE X-Vent: Πολύ καλή ισορροπία και υψηλή διαπερατότητα στο φως

Το κράνος STIHL ADVANCE X-Vent προσφέρει εξαιρετική κατανομή του βάρους και επομένως είναι πολύ άνετο στη χρήση. Η προστασία του προσώπου στο σετ κράνους STIHL ADVANCE X-Vent αποτελείται από ένα πλέγμα από ατσάλι ελατηρίων με πολύ υψηλή φωτοδιαπερατότητα 75-80%. Το πλέγμα αυτό σάς επιτρέπει να διατηρήσετε καλή όραση, ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες φωτισμού. Οι σχισμές που είναι κατανεμημένες σε όλο το κράνος STIHL φροντίζουν για καλό αερισμό. Χάρη στον εσωτερικό κεφαλόδεσμο 6 σημείων και τη δυνατότητα ρύθμισης του πλάτους, μπορείτε να προσαρμόσετε το προστατευτικό κράνος στο κεφάλι σας γρήγορα και εύκολα, και μόνο με το ένα χέρι. Προαιρετικά παρελκόμενα για τα κράνη STIHL ADVANCE X-Vent είναι το αδιάβροχο κάλυμμα του αυχένα, ενσωματωμένα γυαλιά ασφαλείας, μια προέκταση της ασπίδας, και ένα υποσιαγώνιο λουρί.

Το σετ κράνους ADVANCE STIHL X-Vent προσφέρει την επιλογή να διευρύνετε τη λειτουργικότητά του με προαιρετικές ωτασπίδες Bluetooth®.

Οι ακόλουθες πληροφορίες ισχύουν για το σετ κράνους ADVANCE X-Vent:

  • Υλικό κελύφους: ABS
  • Υλικό κορδέλας ιδρώτα: τεχνικό ύφασμα
  • Απαίτηση ασφαλείας: EN 352, EN 397, EN 1731
  • Προστασία της ακοής: SNR 30 (H: 34, M: 27, L: 19)

Το σετ κράνους ADVANCE X-Vent έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Συμβουλευθείτε επίσης τις προφυλάξεις ασφαλείας στις οδηγίες χρήσης του μηχανήματος STIHL σας.

ADVANCE X-Vent

Εξοπλισμός και λειτουργία

Federstahlgitter
Με πλέγμα από ανοξείδωτο ατσάλι

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τιμή απόσβεσης30 dB
Τιμή Η34 dB
Τιμή M27 dB
Τιμή L19 dB
Εσωτερικό κεφαλόδεμα6-Punkt

Σέρβις και συμβουλές