22,00 €
17,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χωρίς προστασία από κοψίματα

Τα γάντια εργασίας STIHL ADVANCE Duro είναι φτιαγμένα από αγελαδινό δέρμα με υψηλή αντοχή στη φθορά, με πλάτη από ύφασμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε με ασφάλεια και άνεση, ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες. Η ενσωματωμένη ενίσχυση προστατεύει επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες από την επαφή με αντικείμενα. Εσωτερικά, τα γάντια εργασίας STIHL ADVANCE Duro είναι εφοδιασμένα με βαμβακερή φόδρα που σας προστατεύει από το κρύο, ακόμα και σε σχετικά ψυχρές μέρες, και σας επιτρέπουν να εργαστείτε με αλυσοπρίονο STIHL ή ψαλίδι μπορντούρας STIHL με μεγάλη ακρίβεια. Ταυτόχρονα, η εξαιρετική εφαρμογή και η ευαισθησία των γαντιών ασφαλείας STIHL εξασφαλίζουν άνετη χρήση. Τα ελαστικά μανικέτια των γαντιών STIHL ADVANCE δεν σφίγγουν τους καρπούς ενώ ταυτόχρονα παρεμποδίζουν την είσοδο ακαθαρσιών, όπως πριονίδια.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Σύνθεση υλικού: πλάτη από αγελαδινό δέρμα/ύφασμα
  • Διαθέσιμο χρώμα: δίχρωμο (λευκό/πορτοκαλί)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: M-XL (9-11)
  • Πρότυπα ασφαλείας: EN 388, EN 420
  • Επίπεδα επιδόσεων σύμφωνα με το πρότυπο EN 388: Αντοχή στην τριβή (3) / αντοχή στην κοπή (1) / αντοχή στο σχίσιμο (3) / δύναμη διάτρησης (3) / κοπή ISO (X)
STANDARD Safety gloves

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ταινία βέλκροNein
Ανακλαστικές ταινίεςNein
ΜέγεθοςM/9

Σέρβις και συμβουλές