5,30 €
4,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Γάντια προστασίας FUNCTION SensoTouch: Με λειτουργία αφής για smartphone και tablet

Τα γάντια ασφαλείας STIHL FUNCTION SensoTouch παρέχουν αξιόπιστη υποστήριξη σε εργασίες που απαιτούν μεγάλη ευαισθησία. Επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες επωφελούνται από το εξαιρετικό κράτημα και την τέλεια εφαρμογή χάρη στην ελαστικότητά τους. Η λειτουργία αφής αυτών των γαντιών ασφαλείας επιτρέπει χρήση του κινητού ή του tablet σας χωρίς να βγάλετε τα γάντια εργασίας σας. Χάρη στην επίστρωση νιτριλίου των γαντιών ασφαλείας STIHL FUNCTION SensoTouch, έχετε καλό κράτημα ακόμα και σε νωπές επιφάνειες, με όλα τα δάχτυλά σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε πολύ αποτελεσματικά με το πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL, για παράδειγμα. Για να απολαμβάνετε ένα a υψηλό επίπεδο άνεσης, τα γάντια ασφαλείας STIHL FUNCTION SensoTouch έχουν καλή διαπνοή στις περιοχές χωρίς επίστρωση, χάρη στο πλεκτό υλικό βάσης. Τα ελαστικά μανικέτια αποτρέπουν την είσοδο ακαθαρσιών στα γάντια, διευκολύνοντας παράλληλα γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Σύνθεση υλικού: πλεκτό υλικό με επίστρωση νιτριλίου
  • Διαθέσιμο χρώμα: μαύρο
  • Διαθέσιμα μεγέθη: M-XL (9-11)
  • Πρότυπα ασφαλείας: EN 388, EN 420
  • Επίπεδα επιδόσεων σύμφωνα με το πρότυπο EN 388: Αντοχή στην τριβή (4) / αντοχή στην κοπή (1) / αντοχή στο σχίσιμο (2) / δύναμη διάτρησης (1) / κοπή ISO (X)
FUNCTION SensoTouch

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ταινία βέλκροNein
Ανακλαστικές ταινίεςNein
ΜέγεθοςM/9

Σέρβις και συμβουλές