1.535,00 €
1.299,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πρωτοποριακός αρμοκόφτης 5,3 Hp

Ο βενζινοκίνητος αρμοκόφτης STIHL TS 500i χρησιμοποιεί δίσκο κοπής 350 mm – για παράδειγμα τον αδαμαντοφόρο δίσκο κοπής STIHL D-BA80 – και είναι κατάλληλος για επαγγελματική χρήση στις κατασκευές κτηρίων, τεχνικών έργων και δρόμων. Εφοδιασμένος με το πρωτοποριακό, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα έγχυσης καυσίμου STIHL, ο κινητήρας STIHL 2-MIX αυτού του μηχανήματος εγγυάται πολύ καλά χαρακτηριστικά λειτουργίας και υψηλή ροπή. Επιπλέον, με μόνο μία θέση εκκίνησης, είναι πολύ εύκολο να βάλετε μπρος τον STIHL TS 500i. Η λειτουργία STIHL ElastoStart και η βαλβίδα αποσυμπίεσης επίσης μειώνουν τη δύναμη που απαιτείται για την εκκίνηση του αρμοκόφτη. Η εργονομική λαβή και κυρίως το αντιδονητικό σύστημα STIHL προστατεύουν τους μυς και τις αρθρώσεις σας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Οι χαμηλές δονήσεις βοηθούν στην ακριβή καθοδήγηση του μηχανήματος κατά την πραγματοποίηση της τομής.

Το ηλεκτρονικό σύστημα παροχής νερού αυτόματα ανοιγοκλείνει την παροχή του νερού, εξασφαλίζοντας βελτιστοποιημένη διαβροχή του δίσκου κοπής. Η ακριβής παροχή μπορεί να ρυθμιστεί μέσω πλήκτρων. Το σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας που εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής του φίλτρου σάς χαρίζει τα πλεονεκτήματα της εύκολης συντήρησης του βενζινοκίνητου αρμοκόφτη STIHL TS 500i. Το σύστημα κίνησης του μηχανήματος μπορεί να τεντωθεί εύκολα με την ημιαυτόματη λειτουργία τάνυσης του ιμάντα, που παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ιμάντα και του ρουλεμάν.

Στο βίντεο που δημιουργήσαμε παρουσιάζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του STIHL TS 500i.

TS 500i

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
Βαλβίδα αποσυμπίεσης
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ
Ergonomic grip position
ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός72,2 cm³
Ισχύς3,9/5,3 kW/Hp
Ισχύς5,2 bhp
Βάρος10,2 kg
Στάθμη ηχοπίεσης98 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές