47,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

πλάτος κλειδιού 19-13 ή 19-16

Με τις πολλές χρήσεις του, το πολυεργαλείο STIHL είναι κατάλληλο για τόσο για ιδιώτες χρήστες όσο και για επαγγελματίες. Το μπουζόκλειδο με 2 υποδοχές – 19 mm και 13 mm ή 19 mm και 16 mm – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαλαρώσετε το μπουζί ή για να βιδώσετε και να ξεβιδώσετε τα παξιμάδια στο καπάκι της καμπάνας. Με το επίπεδο κατσαβίδι 3,5 mm μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το καρμπιρατέρ του αλυσοπριόνου STIHL σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε υπολείμματα λαδιού ή βρομιές από το αυλάκι της λάμας, εξασφαλίζοντας τη συνεχιζόμενη ομαλή λειτουργία του αλυσοπριόνου σας. Το κατσαβίδι Torx TX 27 και το μπουζόκλειδο που περιλαμβάνεται στο πολυεργαλείο STIHL επιτρέπουν εύκολη εξαγωγή και εγκατάσταση του μπουζί και άλλες εργασίες συντήρησης του αλυσοπριόνου.

Χάρη στο στιβαρό πλαστικό περίβλημα, το πολυεργαλείο STIHL προστατεύεται απόλυτα από εξωτερικές επιδράσεις όταν είναι διπλωμένο. Επίσης περιλαμβάνεται πρακτικό νάιλον τσαντάκι με θηλιά ζώνης. Έτσι μπορείτε να έχετε το εργαλείο πολλαπλών χρήσεων κοντά σας όλη την ώρα.

Multi-function Tool

Σέρβις και συμβουλές