54,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πρωτοποριακή λάμα ελαφριάς κατασκευής

Η πρωτοποριακή ελαφριά λάμα STIHL Rollomatic E Light, 3/8" P, 1.3 mm υποστηρίζει επαγγελματική εργασία. Το βάρος της είναι μειωμένο έως και κατά 30% σε σύγκριση με συμβατικές λάμες. Επομένως, εκτελεί τις εργασίες σας με μεγαλύτερη απόδοση και περισσότερη ακρίβεια: στην ξυλογλυπτική με το αλυσοπρίονο ή στην κοπή καυσόξυλων, για παράδειγμα. Η λάμα Rollomatic E Light 3/8" P, 1.3 mm αποτελείται από 3 ηλεκτροσυγκολλημένες μεταλλικές πλάκες με μεγάλα κενά τα οποία είναι γεμισμένα με πολυαμίδιο με ενίσχυση ινών υάλου. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός κάνει τη λάμα STIHL πιο ελαφριά και εξασφαλίζει καλύτερη ισορροπία του αλυσοπρίονου. Το κέντρο βάρος του αλυσοπρίονου – το STIHL MS 211, για παράδειγμα – έρχεται πιο κοντά στο σώμα, μειώνοντας την καταπόνηση της μέσης σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εργαστείτε για πολλές συνεχόμενες ώρες.

Η λάμα STIHL Rollomatic E Light, 3/8" P, 1.3 mm δεν χρειάζεται συντήρηση. Τα σφραγισμένα ρουλεμάν στη μύτη της λάμας έχουν μόνιμη γέμιση λιπαντικού. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να λιπάνετε τη λάμα.

Rollomatic E Light

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βήμα γραναζιού μύτης9,32mm/3/8"P
Πλάτος αυλακιού1,3mm/.050"
Πίσω μέρος στήριξης3005
Πλήθος δοντιών γραναζιού μύτης9
Μήκος λάμας30cm/12",35cm/14",40cm/16"

Σέρβις και συμβουλές