309,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο MSE 190 C-B

Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 190 C-B είναι μια καλή επιλογή για εργασίες κοπής σε ιδιωτικά κτήματα, στις ξυλουργικές εργασίες και στη γεωργία. Τα δυνατά σημεία αυτού του ηλεκτρικού αλυσοπριόνου αναδεικνύονται κυρίως στην κοπή καυσόξυλων και σε ξυλουργικές εργασίες.

Θα θέλατε να δουλεύετε χωρίς να κουράζεστε; Τα άριστα εργονομικά χαρακτηριστικά του STIHL MSE 190 C-B θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Το ηλεκτρικό αυτό αλυσοπρίονο διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά υψηλής άνεσης. Ευχάριστο κράτημα χάρη στη μαλακή επένδυση της λαβής. Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 190 C-B είναι εφοδιασμένο με νύχια στήριξης για τομές υψηλής ακρίβειας. Επίσης εφοδιάσαμε το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 190 C-B με ταχυτεντωτήρα αλυσίδας STIHL. Το τέντωμα της αλυσίδας ρυθμίζεται με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Όταν αφήνετε την πίσω λαβή, το φρένο αλυσίδας QuickStop Super σταματά αμέσως το αλυσοπρίονο. Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 190 C-B είναι εφοδιασμένο με ασφάλεια υπερφόρτωσης ώστε να αποτρέπονται πιθανές ζημιές λόγω υπερθέρμανσης.

MSE 190 C-BQ

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Quick Chain Tensioning
ΤΑΧΕΙΑ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ STIHL
Image
ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ
Sturdy clamp end stop
ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας40 cm
Ονομαστική τάση230 V
Κατανάλωση ενέργειας1,9 kW
Βάρος3,9 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης92 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές