489,00 €
440,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Ισχυρό επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο

Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 200 C-B είναι κατάλληλο για την κοπή χοντρών κλαδιών ή τη ρίψη μικρών δέντρων. Είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες που χρειάζονται ένα δυνατό αλλά εύχρηστο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο στη δουλειά τους. Φροντίσαμε ώστε το μηχάνημά σας αυτό να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ για να εργαστείτε με ταχύτητα, με υψηλή απόδοση και για πολλή ώρα. Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 200 C-B επίσης προσφέρει υψηλές επιδόσεις στην κοπή. Χάρη στον αθόρυβο κινητήρα EC, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εργασίες κοπής σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο όπως σε γειτονιές, κοντά σε νοσοκομεία και μέσα σε πάρκα.

Η αλυσίδα STIHL 1/4" PM3 που χρησιμοποιείται σε αυτό το αλυσοπρίονο εξασφαλίζει ομαλή τομή, υποστηρίζοντας υψηλές επιδόσεις κοπής. Τα στιβαρά μεταλλικά νύχια στήριξης σταθεροποιούν το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο στο ξύλο, επιτρέποντας την πραγματοποίηση τομών με μεγάλη ακρίβεια. Το φρένο αλυσίδας STIHL QuickStop Super εξασφαλίζει ασφαλή εργασία, ακινητοποιώντας την αλυσίδα σε δευτερόλεπτα εάν παρουσιαστεί κλότσημα. Δεν ξεχάσαμε όμως την άνεση του χειριστή: Χάρη στον ταχυτεντωτήρα αλυσίδας STIHL, μπορείτε να τεντώσετε την αλυσίδα αυτού του πριονιού με ιδιαίτερη ευκολία και ασφάλεια, χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 200 C-B κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Το χαρακτηριστικό αυτό έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Quick Chain Tensioning
ΤΑΧΕΙΑ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ STIHL
ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας35 cm
Ονομαστική τάση36 V
Βάρος3,5 kg 1)
Βάρος συστήματος3,5 kg
Στάθμη ηχοπίεσης85 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές