779,00 €
701,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο MSA 220 TC-O: Άνετο και με υψηλή απόδοση κοπής

Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων STIHL MSA 220 TC-O προσφέρει υψηλές επιδόσεις κοπής και μεγάλη άνεση στην επαγγελματική συντήρηση δέντρων, στην περιποίηση του κήπου και άλλων χώρων πρασίνου, αλλά και για τις δημοτικές υπηρεσίες, ειδικά για την περιποίηση δενδροκορυφών και την αφαίρεση ανεπιθύμητων βλαστών. Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 220 TC-O με τον δυνατό κινητήρα EC του έχει εξαιρετικές επιδόσεις στην περιποίηση δέντρων. Σε συνδυασμό με την ισχυρή μπαταρία STIHL AP 300 S παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις κοπής. Όταν χρησιμοποιείται με αυτή την μπαταρία, το STIHL MSA 220 TC-O γίνεται ένα από τα πιο ισχυρά επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα της γκάμας STIHL που έχουν λαβή στο πάνω μέρος.

Ο αισθητήρας λαδιού μετρά διαρκώς την ποσότητα λαδιού αλυσίδας που απομένει στο σύστημα, βοηθώντας έτσι την αποδοτική εργασία σας. Η οθόνη LED σάς κρατά ενήμερο για τη στάθμη λαδιού και σας προειδοποιεί για επικείμενη έλλειψη. Ο ενσωματωμένος οδηγός ρίψης πάνω στο καπάκι του ανεμιστήρα και της μίζας βοηθούν στη δημιουργία τομών με μέγιστη ακρίβεια.

Χάρη στο ηλεκτρονικό λειτουργικό σύστημα με LED κατάστασης, ο χειρισμός του μηχανήματος είναι ιδιαίτερα διαισθητικός. Σε αυτό βοηθά και το μηχανικό φρένο αλυσίδας, επίσης εξοπλισμένο με LED κατάστασης. Οι λυχνίες LED είναι συγκεντρωμένες σε ένα χειριστήριο με οθόνη 180°, ώστε να βλέπετε γρήγορα την κατάσταση του αλυσοπριόνου περιποίησης δέντρων ανά πάσα στιγμή.

Τα εξής χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να πετύχετε πραγματικά μεγάλη απόδοση κατά την εργασία με το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο MSA 220 TC-O:

  • Τα στιβαρά μεταλλικά νύχια στήριξης σταθεροποιούν το αλυσοπρίονο στο ξύλο, επιτρέποντας την πραγματοποίηση τομών με μεγάλη ακρίβεια. Τα νύχια στήριξης μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα.
  • Ο αέρας ψύξης καθαρίζεται από ένα φίλτρο από μη υφαντό υλικό (fleece) προσφέροντας μακροχρόνια προστασία στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τον κινητήρα. Το φίλτρο αέρα καθαρίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά.
  • Σε περίπτωση έντονης καταπόνησης ή εξαντλημένης μπαταρίας, το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου αυτόματα μειώνει το ρεύμα, και επομένως τη ροπή, με τη μέθοδο του υποβιβασμού. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι μπορείτε να τελειώσετε την τομή που ξεκινήσατε, εκεί που άλλα αλυσοπρίονα θα έσβηναν.

Σημείωση:: Η STIHL συνιστά λάδια αλυσίδας STIHL SynthPlus, STIHL BioPlus και STIHL ForestPlus. Η αλυσίδα μπορεί να λιπαίνεται επίσης με άλλα ελαφρά λάδια βάσει φυτικών ή ορυκτών ελαίων.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα μηχανήματα είναι αδιάβροχα από όλες τις πλευρές, χαρακτηριστικό που επαληθεύεται με εσωτερικές δοκιμές. Για το STIHL MSA 220 T συγκεκριμένα, η επαληθευμένη με εσωτερικές δοκιμές προστασία έναντι της διείσδυσης νερού έχει πιστοποιηθεί ως προστασία κατηγορίας IPX4.

ΠΡΟΣΟΧΗ Αυτό το ειδικό αλυσοπρίονο είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο από χρήστες που είναι εξειδικευμένοι στη συντήρηση δέντρων. Η χρήση αυτού του μηχανήματος χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΓΑΝΤΖΟΣ
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΓΑΝΤΖΟΣ
Καπάκια που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία
ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας30-35 cm
Ονομαστική τάση36 V
Βάρος2,7 kg 1)
Βάρος συστήματος3,3 kg
Στάθμη ηχοπίεσης94 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές