1.089,00 €
925,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Επαγγελματικό αλυσοπρίονο MS 362 C-M με σύστημα M-Tronic

Αν η δουλειά σας είναι η εργασία σε συστάδες μεσαίων δέντρων, δύσκολα θα βρείτε καλύτερο εξοπλισμό από το STIHL MS 362 C-M. Είτε πρόκειται για ρίψη και κλάδεμα δέντρων, είτε για τεμαχισμό κορμών, το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 362 C-M με βάρος μόλις 5,6 kg, υποστηρίζει την εργασία κάθε επαγγελματία δασοκόμου. Χάρη στον ισχυρό κινητήρα του, επιτρέπει την εκτέλεση δασοκομικών εργασιών με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα για παρατεταμένους χρόνους εργασίας.

Με το σύστημα STIHL M-Tronic, το επαγγελματικό αλυσοπρίονο STIHL MS 362 C-M παίρνει μπρος γρήγορα και εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση του κινητήρα σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας χάρη στην αναγνώριση κρύας και ζεστής εκκίνησης. Το σύστημα STIHL ElastoStart προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας στην εκκίνηση του μηχανήματος, ενώ η αντλία λαδιού ρυθμιζόμενης παροχής εξασφαλίζει αποτελεσματική κατανάλωση λαδιού.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου αλυσοπρίονου MS 362 C-M:

  • Τεχνολογία 4 αγωγών της STIHL που αυξάνει την απόδοση του κινητήρα.
  • Προστασία μυών και αρθρώσεων: το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει αισθητά τους κραδασμούς του κινητήρα και του εξαρτήματος κοπής.
  • Το σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας αφαιρεί τα μεγάλα σωματίδια από τον αέρα ψύξης προτού αυτός καν φτάσει στο φίλτρο, ενώ το φίλτρο αέρα HD2 καθαρίζει τον αέρα από τα λεπτά σωματίδια. Αυτό παρατείνει αισθητά τον χρόνο χρήσης μέχρι το καθάρισμα του φίλτρου αέρα του αλυσοπρίονου.
MS 362 C-M

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Βαλβίδα αποσυμπίεσης
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ...
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ...
ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...
ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚ...

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας45-50 cm
Κυβισμός59 cm³
Ισχύς3,5/4,8 kW/Hp
Ισχύς4,7 bhp
Βάρος5,6 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές