729,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Αλυσοπρίονο MS 271, ο αξιόπιστος συνεργάτης σας

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 271 είναι εφοδιασμένο με έναν κινητήρα STIHL 2-MIX που παράγει 2,6 kW (3,5 ΙΔ). Σε συνδυασμό με την αλυσίδα .325" RS3 Pro, ο κινητήρας αυτός προσφέρει εξαιρετική απόδοση κοπής. Οι επιδόσεις του μηχανήματος υποστηρίζονται επίσης από τη λάμα STIHL Light 04, καθώς ο ελαφρύς σχεδιασμός της μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση βάρους. Ο μονός μοχλός χειρισμού διευκολύνει την εργασία σας, καθώς όλες οι βασικές λειτουργίες είναι προσιτές με το δεξί σας χέρι και δεν χρειάζεται να αφήστε στιγμή τη λαβή χειρισμού. Για να μπορείτε να εργαστείτε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρόνο χωρίς διακοπή, εφοδιάσαμε το αλυσοπρίονο με ειδικό κυκλώνα αέρα. Το σύστημα αυτό φροντίζει ώστε τα πιο μεγάλα σωματίδια σκόνης να μη φτάνουν ποτέ στο φίλτρο αέρα, μειώνοντας τη συχνότητα καθαρισμού του φίλτρου. Αν εφοδιάσετε το αλυσοπρίονο αυτό με φίλτρο αέρα HD2, το μηχάνημα θα αποκτήσει επίσης τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας. Το σύστημα STIHL Ematic εξασφαλίζει άριστη λίπανση, προωθώντας λάδι αλυσίδα εκεί που χρειάζεται με στοχευμένο και οικονομικό τρόπο.

Για τη γεωργία, τη βιομηχανία κατασκευών και τη φυτοκομία

Αγρότες, συντηρητές τοπίων, καλλιεργητές κηπευτικών και χειροτέχνες θα απολαμβάνουν εξαιρετική υποστήριξη στην εργασία τους από το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 271. Το μοντέλο αυτό είναι ιδανικό για την κοπή καυσόξυλων αλλά και για τη δημιουργία ξυλοκατασκευών. Το αλυσοπρίονο MS 271 είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη συντήρηση χώρων πρασίνου, επιτρέποντας αποτελεσματική εργασία.
  • Ισχυρό αλυσοπρίονο βενζίνης για κοπή καυσόξυλων
  • Για εργασίες στη γεωργία, τις κατασκευές και την κηπουρική
  • Πλευρική τάση αλυσίδας
  • Μεγάλα διαστήματα σέρβις λόγω του μακροχρόνιου συστήματος φίλτρου αέρα
  • MS 271

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ...
    ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ...
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
    STIHL anti-vibration system
    ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Μήκος λάμας45 cm
    Κυβισμός50,2 cm³
    Ισχύς2,6/3,5 kW/Hp
    Ισχύς3,5 bhp
    Βάρος5,6 kg 1)

    Σέρβις και συμβουλές