899,00 €
765,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Εύχρηστο και δυνατό αλυσοπρίονο

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο MS 391 συνδυάζει υψηλές επιδόσεις κοπής με άνεση, για αγρότες, χειροτέχνες και συντηρητές χώρων πρασίνου. Στους κύριους τομείς χρήσης αυτού του μηχανήματος συγκαταλέγονται η κοπή καυσόξυλων, η συντήρηση τοπίων και η κοπή ξυλείας κατασκευών. Το αλυσοπρίονο STIHL MS 391 εντυπωσιάζει με ισχύ 3,3 kW (4,5 ΙΔ) και έχει άριστο λόγο ισχύος ανά μονάδα βάρους 1,9 kg/kW. Το αλυσοπρίονο είναι εξοπλισμένο με έναν οικονομικό και δυνατό κινητήρα STIHL 2-MIX. Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 391 διαθέτει μια βαλβίδα αποσυμπίεσης ότι μειώνει αισθητά τη δύναμη που απαιτείται για το τράβηγμα της μίζας, επιτρέποντας ξεκούραστη και εύκολη εκκίνηση. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου αλυσοπρίονου συγκαταλέγονται:

  • Αντλία λαδιού ρυθμιζόμενης παροχής για τροφοδοσία λαδιού ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι η λίπανση μπορεί να αυξηθεί για πολύ μεγάλες λάμες ή για πολύ ξηρό ξύλο, ενώ η κατανάλωση λαδιού μειώνεται σε άλλες περιπτώσεις. Το σύστημα STIHL Ematic φροντίζει ώστε κάθε σταγόνα λαδιού φτάνει ακριβώς εκεί που χρειάζεται, με στοχευμένο και οικονομικό τρόπο.
  • Ο κυκλώνας αέρα ψύξης αφαιρεί τα μεγάλα σωματίδια, μειώνοντας το φορτίο στο ίδιο το φίλτρο αέρα. Εφοδιάζοντας το αλυσοπρίονο MS 391 με φίλτρο αέρα HD2, το μηχάνημα αναβαθμίζεται με σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας. Αυτό θα σας επιτρέπει να εργάζεστε για αισθητά μεγαλύτερους χρόνους χωρίς διακοπές, καθώς μειώνεται η συχνότητα καθαρισμού του φίλτρου.
MS 391

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Βαλβίδα αποσυμπίεσης
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας50 cm
Κυβισμός64,1 cm³
Ισχύς3,2/4,5 kW/Hp
Ισχύς4,4 bhp
Βάρος6,2 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές