844,00 €
719,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Αλυσοπρίονο MS 311, ιδανικό για κορμούς μεσαίας διατομής

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 311 είναι το ιδανικό εργαλείο για κοπή καυσόξυλων από δέντρα με μεσαίους κορμούς. Με αυτό το δυνατό αλυσοπρίονο, αγρότες και ειδικοί φυτοκόμοι είναι άριστα εξοπλισμένοι για τις απαιτήσεις της δουλειάς τους. O κινητήρας STIHL 2-MIX εντυπωσιάζει με την ισχύ του, που φτάνει τα 3,1 kW (4,2 ΙΔ).

Ο κυκλώνας αέρα παρατείνει τον χρόνο λειτουργίας του αλυσοπρίονου μέχρι την επόμενη συντήρηση, καθώς απομακρύνει τα πιο μεγάλα σωματίδια από τον αέρα ψύξης πριν ο αέρας φτάσει στο φίλτρο, και συνεπώς μειώνει τη συχνότητα καθαρισμού του φίλτρου. Αν επιπλέον εφοδιάσετε το αλυσοπρίονο με φίλτρο αέρα HD2, το STIHL MS 311 θα αποκτήσει τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας. Για την προστασία των μυών και των αρθρώσεών σας, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς του κινητήρα. Τα εξής χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν επίσης να εργαστείτε αποτελεσματικά με το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 311:
  • Η βαλβίδα αποσυμπίεσης μειώνει τη δύναμη που απαιτείται για το τράβηγμα της μίζας. Αυτό διευκολύνει την εκκίνηση και προστατεύει τον κινητήρα.
  • Χάρη στον μονό μοχλό χειρισμού μπορείτε να κρατήσετε το δεξί σας χέρι μόνιμα στη λαβή, προσφέροντας εξαιρετικά άνετο και ασφαλή χρήση του αλυσοπριόνου.
  • Το σύστημα STIHL Ematic οδηγεί το λάδι αλυσίδας ακριβώς στο σημείο όπου χρειάζεται, εξασφαλίζοντας την κατάλληλη λίπανση του αλυσοπριόνου σας. Αυτό σημαίνει επίσης οικονομία στην κατανάλωση λαδιού.
MS 311 Lüfterseite

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Βαλβίδα αποσυμπίεσης
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ
STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας50 cm
Κυβισμός59 cm³
Ισχύς3,1/4,2 kW/Hp
Ισχύς4,2 bhp
Βάρος6,2 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές