169,00 €
159,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Εύχρηστο, ελαφρύ ηλεκτρικό αλυσοπρίονο

Το εξαιρετικά εύχρηστο και ελαφρύ ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL MSE 141 είναι ιδανικό για αρχάριους. Το αλυσοπρίονο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή καυσόξυλων και για απλές ξυλουργικές εργασίες στο σπίτι. Χάρη στον δυνατό κινητήρα και την αλυσίδα 3/8" PMM3, κάθε χρήστης μπορεί να πετύχει εντυπωσιακές επιδόσεις κοπής με αυτό το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο. Ο εργονομικός σχεδιασμός του STIHL MSE 141 θα σας υποστηρίξει στις εργασίες σας, ελαχιστοποιώντας την κόπωση. Το αλυσοπρίονο είναι επίσης εφοδιασμένο με μια σειρά από χαρακτηριστικά που σας βοηθήσουν να εργάζεστε για τη μέγιστη δυνατή απόδοση:
  • Χάρη στον πλευρικό τεντωτήρα αλυσίδας, μπορείτε να διορθώσετε το τέντωμα της αλυσίδας γρήγορα και χωρίς άμεση επαφή με την αλυσίδα.
  • Η ασφάλεια στην λειτουργία υποστηρίζεται από το φρένο αλυσίδας QuickStop Super, καθώς το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο ακινητοποιείται αμέσως όταν αφήνετε την πίσω λαβή.
  • Η ασφάλεια υπερφόρτωσης προστατεύει το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο MSE 141 από πιθανές ζημιές λόγω υπερθέρμανσης.
  • Το σύστημα STIHL Ematic φροντίζει για αποτελεσματική λίπανση της αλυσίδας και όχι μόνο διευκολύνει την εργασία σας, αλλά επίσης εξοικονομεί λάδι.
MSE 141 C-Q

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΤΑΝΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
MSE 141 C-Q
Στόμιο πλήρωσης λαδιού
Overload protection
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας30-35 cm
Ονομαστική τάση230 V
Κατανάλωση ενέργειας1,4 kW
Βάρος4,1 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης90 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές