20,00 €
16,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εργονομικό και εύχρηστο

Ο χειροκίνητος ραντιστήρας STIHL SG 11 είναι ιδανικός για αποτελεσματική φυτοπροστασία. Μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε για την εφαρμογή παρασιτοκτόνων στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, στο μπαλκόνι ή στον κήπο. Το διάφανο δοχείο διαλύματος με χωρητικότητα 1,5 λίτρων έχει ευανάγνωστη κλίμακα. Ο εργονομικός σχεδιασμός αυτού του ελαφρού ραντιστήρα εξασφαλίζει ευχάριστο κράτημα και επίσης σημαίνει ότι ο χειρισμός της αντλίας μπορεί να γίνει με το ένα χέρι. Το μπεκ κοίλου κώνου που παραδίδεται μαζί με το STIHL SG 11 επιτρέπει ακριβή εφαρμογή της σωστής ποσότητας διαλύματος για την κάθε περίπτωση. Αυτό έχει κρίσιμη σημασία στην καταπολέμηση παρασίτων για να αποφύγετε ζημιές σε άλλα φυτά. Σε περίπτωση υπερπίεσης μέσα στον ραντιστήρα πίεσης, η βαλβίδα ασφαλείας στο καπάκι σάς προστατεύει ανακουφίζοντας την πίεση πριν το άνοιγμα.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τον ραντιστήρα πίεσης STIHL SG 11 με προαιρετικά παρελκόμενα όπως το σετ μπεκ STIHL ή η επέκταση σωλήνα STIHL για ειδικές εφαρμογές.

SG 11

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Hollow cone nozzle
Ακροφύσιο κοίλου κώνου
Διαφανές δοχείο
Διαφανές δοχείο

Σέρβις και συμβουλές