109,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πολύ ελαφρύ και πρακτικό

Το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 42 είναι ιδανικό για ιδιώτες χρήστες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κούρεμα και την κοπή κλαδιών και για τη συντήρηση θάμνων, πυξαριών και μικρούς φράχτες κοντά στο σπίτι. Με βάρος μόλις 3 kg, το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας HSE 42 εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία με χαμηλές δονήσεις. Χάρη στο σύστημα χειρισμού με τα δύο χέρια, μπορείτε να χειριστείτε το STIHL HSE 42 με άνεση και ευκολία, ξεκινώντας το με ένα ταυτόχρονο πάτημα στους δύο διακόπτες στην κυκλική λαβή και στην πίσω λαβή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χειριστείτε το ψαλίδι μπορντούρας σας με την ίδια άνεση, ανεξάρτητα αν είστε δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας. Το μαχαίρι μονόπλευρης κοπής εξασφαλίζει καθαρές τομές. Ο βιδωτός προφυλακτήρας της μύτης προστατεύει τα μαχαίρια όταν εκτελείτε εργασίες κοντά στο έδαφος ή κοντά σε τοίχους και άλλα εμπόδια.

Η ενσωματωμένη προστασία από κοψίματα και ο μικρός προφυλακτήρας χεριών αυξάνουν την ασφάλειά σας κατά την εργασία με το ψαλίδι μπορντούρας. Επιπλέον, το μηχανικό φρένο μαχαιριών φροντίζει ώστε τα μαχαίρια να σταματήσουν σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο από το σβήσιμο του ηλεκτρικού ψαλιδιού μπορντούρας HSE 42. Η ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου προλαμβάνει την αποσύνδεση του φις από την πρίζα, εάν τραβήξετε το καλώδιο τροφοδοσίας ενώ χρησιμοποιείτε το STIHL HSE 42.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προαιρετικό συλλέκτη STIHL για να μαζέψετε τα κομμένα υλικά, αμέσως όταν πέφτουν από το μαχαίρι του STIHL HSE 42.

Το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 42 έχει μαχαίρι 45 cm.

HSE 42

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Light, quiet and low vibration
Αθόρυβο και ελαφρύ
Ισχυρός κινητήρας
Ισχυρό μοτέρ
Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής45 cm
Ονομαστική τάση220-240 V
Κατανάλωση ενέργειας420 W
Βάρος3 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης84 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές