109,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εύκολος, αθόρυβος ηλεκτρικός φυσητήρας

Ο ηλεκτρικός φυσητήρας STIHL BGE 71 είναι ένας πρακτικός, αθόρυβος φυσητήρας για το καθάρισμα μικρών έως μεσαίων εκτάσεων σε περιοχές κατοικίας. Με βάρος μόλις 3 kg, ο ελαφρύς ηλεκτρικός φυσητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιώτες χρήστες για την αποτελεσματική συγκέντρωση φύλλων και ελαφρών ακαθαρσιών σε σωρούς. Όλα τα χειριστήρια το κινητήρα είναι ενσωματωμένα στην εργονομική λαβή πολλαπλών λειτουργιών, που σας επιτρέπει να χειριστείτε τον ηλεκτρικό φυσητήρα BGE 71 με το ένα χέρι. Η λαβή βρίσκεται πάνω στον κεντρικό άξονα του μηχανήματος, και επομένως μπορείτε να μεταφέρετε το STIHL BGE 71 με την ίδια άνεση στη δεξιά ή στην αριστερά πλευρά του σώματος. Το επίπεδο μπεκ σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ισχυρή δέσμη αέρα κοντά στο έδαφος, κατευθύνοντας το ρεύμα του αέρα παράλληλα προς την επιφάνεια. Ο φυσητήρας BGE 71 είναι ευχάριστα αθόρυβος. H ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε το φις να μην αποσυνδεθεί από την πρίζα αν τραβήξετε το καλώδιο.

Μπορείτε να μετατρέψετε τον STIHL BGE 71 σε αναρροφητήρα φύλλων ή κοπτικό αναρροφητήρα με το αντίστοιχο σετ εξαρτημάτων αναρρόφησης STIHL. Μπορείτε να επίσης να χρησιμοποιήσετε το προαιρετικό σετ καθαρισμού υδρορροών STIHL για να απομακρύνετε φύλλα και ακαθαρσίες από τις υδρορροές σας.
BGE 71

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση230-240 V
Κατανάλωση ενέργειας1,1 kW
Βάρος3 kg
Ισχύς δέσμης αέρα9 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα70 m/s 2)

Σέρβις και συμβουλές