8,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Service Kit 25 για το ψαλίδι μπορντούρας HS 45

Με το Service Kit 25 μπορείτε να εκτελέσετε ορισμένες απλές εργασίες συντήρησης που υποστηρίζουν τη μεγάλη διάρκεια ζωής του βενζινοκίνητου ψαλιδιού μπορντούρας STIHL σας. Τακτικά μέτρα βασικής συντήρησης, όπως αλλαγή του φίλτρου αέρα, του φίλτρου καυσίμου και του μπουζί, συνήθως γίνονται σε λίγο χρόνο και βοηθούν να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας. Έτσι το ψαλίδι μπορντούρας σας θα είναι πάντα σε θέση να σας παρέχει αξιόπιστη λειτουργία με άριστες επιδόσεις.

 

Το STIHL Service Kit 25 για το βενζινοκίνητο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HS 45 (όχι 2-MIX) περιέχει τα εξής είδη για βασικές εργασίες συντήρησης:

  • Φίλτρο αέρα από μη υφαντό υλικό
  • Μπουζί
  • Φίλτρο καυσίμου

Το φίλτρο STIHL από υλικό fleece παρέχει καλές επιδόσεις φιλτραρίσματος υπό διάφορες συνθήκες λειτουργίας. Τα πιο χοντρά σωματίδια σκόνης συλλαμβάνονται στην επιφάνεια, ενώ τα λεπτά σωματίδια σκόνης συγκρατούνται στο εσωτερικό του φίλτρου. Έτσι ο κινητήρας του ψαλιδιού μπορντούρας σας προστατεύεται αξιόπιστα από την είσοδο αποξεστικής σκόνη, βοηθώντας στη διατήρηση των επιδόσεων με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εκκίνηση του μηχανήματός σας. Το φίλτρο καυσίμου φροντίζει ώστε τυχόν ξένα σωματίδια στο καύσιμο να μην εισέλθουν  στον κινητήρα. Η τακτική αλλαγή αυτού του εξαρτήματος προστατεύει τον κινητήρα και εξασφαλίζει μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης συνιστούμε να αλλάζετε το μπουζί σε τακτική βάση ώστε να εξασφαλίζεται καθαρή καύση και να διατηρούνται οι επιδόσεις του κινητήρα.

 

Για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο φίλτρο αέρα και το μπουζί, προτιμήστε το πρακτικό μπουζόκλειδο που παραδόθηκε μαζί με το ψαλίδι μπορντούρας STIHL σας. Στη συσκευασία του κιτ έχει ενσωματωθεί ένας χάρτινος γάντζος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή και τοποθέτηση του φίλτρου καυσίμου. Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο εργαλείο για τον σκοπό αυτό.

Service Kit 25

Σέρβις και συμβουλές