21,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

MS Plus Care & Clean Kit: Για αποτελεσματικό καθαρισμό του αλυσοπρίονου και του φίλτρου αέρα HD2

p>Το STIHL MS Plus Care & Το Clean Kit είναι η σωστή επιλογή για ενδελεχή καθαρισμό και συντήρηση του STIHL αλυσοπρίονου . Η τακτική συντήρηση της λάμας, του καλύμματος του γραναζιού, των νευρώσεων του κυλίνδρου, του περιβλήματος και του φίλτρου αέρα θα συμβάλει στη διασφάλιση μεγάλης διάρκειας ζωής και στην απόδοση του αλυσοπρίονου σας. Στο STIHL MS Plus Care & Με το οικονομικό πακέτο Clean Kit, έχετε τα σωστά καθαριστικά και προϊόντα συντήρησης συνδυασμένα σε ένα πρακτικό σετ.

 

Το STIHL MS Plus Care & Το πακέτο αξίας Clean Kit περιέχει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τον καθαρισμό και τη συντήρηση:

  • 500 ml STIHL VarioClean Eco
  • Βούρτσα καθαρισμού με καθαριστικό αυλακώσεων
  • Πλύσιμο με μικροΐνες τσάντα ή γάντι για φίλτρο αέρα HD2 και καθαρισμό επιφανειών

Πρώτα, μπορείτε να αφαιρέσετε τη χοντρή βρωμιά από την αυλάκωση της ράβδου οδήγησης, την οπή λαδιού ή τις νευρώσεις του κυλίνδρου του αλυσοπρίονου STIHL σας. Αυτά μπορούν να αποξεσθούν με τη μεταλλική λεπίδα της αυλακωτής ξύστρας και τα χαλαρά σωματίδια βρωμιάς μπορούν να αφαιρεθούν με τις πλαστικές τρίχες της βούρτσας καθαρισμού. Στη συνέχεια ψεκάστε όλα τα εξαρτήματα με το ειδικά σχεδιασμένο, απαλό STIHL VarioClean Eco καθολικό καθαριστικό, το οποίο περιέχει 92% φυσικά συστατικά. Είναι πιστοποιημένο από την Ecocert ως οικολογικό καθαριστικό. Αυτό σας επιτρέπει να καθαρίζετε όλες τις επιφάνειες από πλαστικό, μέταλλα όπως σίδερο ή αλουμίνιο, επιφάνειες με καουτσούκ ή ακόμα και βαφή γρήγορα, αποτελεσματικά και απαλά. Λάδι, γράσο, ρητίνη και οργανική βρωμιά διαλύονται μόλις ψεκαστούν στην αλυσίδα του πριονιού, τη ράβδο ή το περίβλημα του μηχανήματος. Ως πρόσθετο βοήθημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τσάντα πλύσης από μικροΐνες ως γάντι. Στη συνέχεια, τα εξαρτήματα μπορούν να πλυθούν εύκολα με νερό.

Ο καθαρισμός του φίλτρου αέρα HD2 του αλυσοπρίονου σας είναι ιδιαίτερα εύκολος με τη σακούλα πλυσίματος μικροϊνών: Μετά σύντομο χρόνο επαφής με το STIHL VarioClean Eco, μπορείτε είτε να περιστρέψετε το φίλτρο στη σακούλα πλυσίματος σε ζεστό νερό ή να το πλύνετε στο πλυντήριο στους 60°C, π.χ. μαζί με το παντελόνι υψηλής ορατότητας και προστασίας κοπής STIHL Protect MS . Ως αποτέλεσμα, το φίλτρο ανακτά σχεδόν τη νέα του κατάσταση, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε νέο φίλτρο και το περιβάλλον προστατεύεται.

Συνιστούμε να φοράτε προστατευτικά γυαλιά και γάντια εργασίας ή προστατευτικά γάντια για τον καθαρισμό.

>
  • Κιτ καθαρισμού και συντήρησης αλυσοπρίονων STIHL
  • Για επαγγελματική και οικιακή εργασία
  • Πακέτο αξίας με STIHL VarioClean Eco, βούρτσα καθαρισμού, σακούλα πλυντηρίου από μικροϊνες
  • Αφαιρεί προσεκτικά και απαλά τη βρωμιά
  • Εύκολος καθαρισμός του φίλτρου αέρα HD2
  • Σέρβις και συμβουλές