13,70 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Service Kit 41 για βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά: FR 410, FR 460, FS 240, FR 260, FR 360

Το βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL σας λειτουργεί πιο αποδοτικά όταν εξασφαλίζονται οι πλήρεις επιδόσεις του. Για να διατηρήσετε την αξιοπιστία του κοπτικού μηχανήματος STIHL σας, θα πρέπει να εκτελείτε ορισμένες προληπτικές εργασίες συντήρησης σε τακτική βάση. Με τα περιεχόμενα του Service Kit 41 μπορείτε να αναλάβετε μερικές απλές εργασίες συντήρησης που θα βοηθήσουν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του κοπτικού μηχανήματός σας.

Το STIHL Service Kit 41 για τα μοντέλα FR 410, FR 460, FS 240, FR 260 και FR 360 περιέχει τα εξής είδη για βασικές εργασίες συντήρησης:

  • Χάρτινο φίλτρο αέρα
  • Μπουζί
  • Φίλτρο καυσίμου

Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, τα φίλτρα αέρα STIHL εξασφαλίζουν ώστε να απολαμβάνετε τη χρήση των μηχανημάτων σας για πολύ καιρό. Τα καθαρά φίλτρα αυξάνουν τις επιδόσεις του κινητήρα, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και διευκολύνουν την εκκίνηση του βενζινοκινητήρα. Με τακτική αλλαγή του φίλτρου αέρα, ο κινητήρας του κοπτικού μηχανήματός σας προστατεύεται αξιόπιστα από την είσοδο αποξεστικής σκόνη, βοηθώντας στη διατήρηση των επιδόσεων με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εκκίνηση του κοπτικού σας μηχανήματος.

Επίσης, θα πρέπει να έχετε τον νου σας στο φίλτρο καυσίμου για να είστε βέβαιος ότι δεν εισέρχονται ξένα σωματίδια μέσα στον κινητήρα μαζί με το καύσιμο. Η τακτική αλλαγή αυτού του εξαρτήματος προστατεύει τον κινητήρα και εξασφαλίζει μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Συνιστούμε επίσης αλλαγή του μπουζί για να εξασφαλίζεται η καθαρή καύση του καυσίμου στον κινητήρα και οι άριστες επιδόσεις του μηχανήματός σας.

You Δεν χρειάζεστε κανένα πρόσθετο εργαλείο για να εκτελέσετε αυτές τις βασικές εργασίες συντήρησης. Για την αλλαγή του φίλτρου αέρα και του μπουζί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπουζόκλειδο που παραδόθηκε μαζί με το κοπτικό μηχάνημά σας. Υπάρχει ένας χάρτινος γάντζος ενσωματωμένος στο κουτί συσκευασίας που χρησιμεύει για την εξαγωγή του φίλτρου καυσίμου.

Service Kit 41

Σέρβις και συμβουλές