Αμφίβολες online προσφορές για το STIHL GTA 26 | STIHL

Person sägt mit Akku-Gehölzschneider GTA 26 einen Ast ab

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν διάφορες ιστοσελίδες και διαφημίσεις από αμφίβολους πωλητές που υποτίθεται ότι πωλούν το χορτοκοπτικό ξύλου STIHL GTA 26 σε χαμηλές τιμές. Οι επιτήδειοι πωλητές δίνουν την εντύπωση ότι σχετίζονται άμεσα με την STIHL. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούν επίσημες εικόνες της STIHL ή διευθύνσεις URL με αναφορές στη STIHL. Ωστόσο, όσοι πέφτουν θύμα αυτών των προσφορών δεν λαμβάνουν προϊόν STIHL μετά την πληρωμή.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το Instagram και το Facebook. Η STIHL διερευνά αυτό το θέμα και βρίσκεται ήδη σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές.

Σημείωση: Τα προϊόντα STIHL διατίθενται μόνο από τους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους STIHL και τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Η τελική τιμή πώλησης του STIHL GTA 26 είναι σήμερα 179,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και του φορτιστή. Θα πρέπει να είστε καχύποπτοι απέναντι σε προμηθευτές που πωλούν το προϊόν σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Εάν ανακαλύψετε μια αμφίβολη προσφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.