729,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας30 cm
Ονομαστική τάση36 V
Βάρος4,7 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης89 dB(A) 2)
Στάθμη ηχητικής ισχύος96 dB(A) 2)

Επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο HTA 150: πολύ ισχυρό κονταροπρίονο με κοντό άξονα για επαγγελματίες στη γεωργία και τη φροντίδα δέντρων

Το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 150 είναι ιδανικό για επαγγελματικές εργασίες στη γεωργία, ειδικά για τη συντήρηση οπωροφόρων δέντρων. Ο κοντός, άκαμπτος σωλήνας με κοίλο άξονα επιτρέπει αποτελεσματική εργασία κατά το κλάδεμα κλαδιών και δέντρων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πριονίζετε κλαδιά και δέντρα με διάμετρο έως και 20 cm.

Το STIHL HTA 150 τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου από το σύστημα STIHL AP System και διαθέτει ισχυρό κινητήρα EC καθώς και ελαφρύ και στιβαρό κιβώτιο ταχυτήτων από μαγνήσιο. Για μέγιστη απόδοση κοπής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HTA 150 με αλυσίδες πριονιού STIHL 3/8« P, όπως η αλυσίδα STIHL 3/8» P Picco Micro 3 (PM3). Η αλυσίδα STIHL 1/4» P Picco Micro 3 (PM3) είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τη συντήρηση οπωροφόρων δέντρων.

Το χαμηλό βάρος της κεφαλής κοπής διευκολύνει τους ελιγμούς μεταξύ των κοπών. Χάρη στην εργονομικά βελτιστοποιημένη λαβή χειρισμού με οθόνη LED, έχετε όλα τα χειριστήρια του STIHL HTA 150 εύκολα στη διάθεσή σας.

Το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 150 διαθέτει στον βασικό εξοπισμό το προστατευτικό πόδι. Αυτό προστατεύει το περίβλημα του κινητήρα από την επαφή με το έδαφος. Το εύκολα καθαριζόμενο φίλτρο αέρα με μεταλλικό πλέγμα υποστηρίζει τη βέλτιστη ψύξη του κινητήρα και ως εκ τούτου τη μεγάλη διάρκεια ζωής του επαναφορτιζόμενου μηχανήματος.

Το STIHL HTA 150 έχει συνολικό μήκος 196 cm.

Στην επισκόπησή μας για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας STIHL και τους χρόνους φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο καιρό μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 150 και πόσο χρόνο χρειάζεται η μπαταρία που χρησιμοποιείτε για να φορτίσει.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP  έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες και καθημερινή εργασία, ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι πιστοποιημένα ως ανθεκτικά στη βροχή. Η αποτελεσματικότητά τους επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών. Μεταξύ άλλων, η δοκιμή στη βροχή ευθυγραμμίζεται με το πρότυπο IPX4.

Σέρβις και συμβουλές