239,00 €
215,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος2,9 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης83 dB(A) 2)
Στάθμη ηχητικής ισχύος91 dB(A) 3)
Δονήσεις αριστερά/δεξιά3,2/3,4 m/s² 4)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο MSA 70 C: Ισχυρό, ευέλικτο και καλά ισορροπημένο

To επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 70 C-B είναι ιδανικό για το κλάδεμα δέντρων και θάμνων στον κήπο ή στο κτήμα σας. Μπορεί να χρησιμοποιείται επίσης για τη γρήγορη και αποτελεσματική εκτέλεση ενός μεγάλου φάσματος από χειρωνακτικές εργασίες όπως η κοπή σανίδων και δοκών ή άλλες εργασίες μέσα σε κλειστούς χώρους. Το STIHL MSA 70 C-B τροφοδοτείται από μπαταρίες του συστήματος STIHL AK και είναι τόσο αθόρυβο που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς ωτασπίδες και σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο.

Χάρη στα κοπτικά εξαρτήματα 30 cm, αποτελούμενα από την αλυσίδα 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) και τη λάμα STIHL Rollomatic E Mini μπορείτε να πραγματοποιήσετε πιο καθαρές και ομαλές τομές. Το μικρό βάρος του μηχανήματος και ο δυνατός και οικονομικός κινητήρας EC εξασφαλίζουν άριστη ισορροπία και την απαιτούμενη ισχύ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σκανδάλη με λειτουργία ποτενσιόμετρου για να ρυθμίζετε αδιαβάθμητα τις στροφές του επαναφορτιζόμενου αλυσοπριόνου σας. Η μαλακή επένδυση της λαβής με μοχλό Ergo δίνει καλό κράτημα, περισσότερη άνεση και αυξημένη εργονομία. Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο διαθέτει επίσης ταχυτεντωτήρα αλυσίδα STIHL για ασφαλές και εύκολο τέντωμα της αλυσίδας χωρίς να απαιτούνται εργαλεία. Το πρόσθετο φρένο αλυσίδας STIHL QuickStop Super αυξάνει την ασφάλειά σας, καθώς η αλυσίδα ακινητοποιείται άμεσα όταν αφήνετε την πίσω λαβή. Χάρη στο διαφανές δοχείο, μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή τη στάθμη του λαδιού.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 70 C-B κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Σέρβις και συμβουλές