419,00 €
359,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Δυνατό και αποδοτικό

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 211 είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να κόψετε καυσόξυλα ή να ασχοληθείτε με χειροτεχνικές κατασκευές. Χάρη στον compact σχεδιασμό του, το STIHL MS 211 είναι ένα ιδιαίτερα ελαφρύ αλυσοπρίονο. Η προαιρετική ελαφριά λάμα κάνει το MS 211 ακόμα πιο άνετο στη χρήση.

Ο δυνατός αλλά οικονομικός κινητήρας STIHL 2-MIX δίνει ισχύ 1,7 kW (2,3 ΙΔ). Αυτό το αλυσοπρίονο εντυπωσιάζει με τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ο χειρισμός με έναν μόνο μοχλό και η ευχρηστία του. Μπορείτε να πετύχετε υψηλές επιδόσεις κοπής με την αλυσίδα STIHL 3/8" PM3.

Χάρη στη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε θερινή και χειμερινή λειτουργία, το STIHL MS 211 σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς διακοπή, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίας σε συνδυασμό με υψηλή υγρασία. Αυτό το αλυσοπρίονο επίσης διαθέτει πώμα ρεζερβουάρ που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία και πλευρικό τεντωτήρα αλυσίδας.

 • Για περιστασιακούς χρήστες και τεχνίτες
 • Εύκολος χειρισμός χάρη στη λειτουργία με ένα μοχλό
 • Καπάκια δεξαμενής χωρίς εργαλεία για εύκολο γέμισμα
 • MS 211

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  STIHL 2 MIX engine
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
  STIHL anti-vibration system
  ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Μήκος λάμας40 cm
  Κυβισμός35,2 cm³
  Ισχύς1,7/2,3 kW/Hp
  Ισχύς2,3 bhp
  Βάρος4,3 kg 1)

  Σέρβις και συμβουλές