419,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας40 cm
Κυβισμός35 cm³
Ισχύς1,7/2,3 kW/Hp
Ισχύς2,3 bhp
Βάρος4,3 kg 1)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Δυνατό και αποδοτικό

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 211 είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να κόψετε καυσόξυλα ή να ασχοληθείτε με χειροτεχνικές κατασκευές. Χάρη στον compact σχεδιασμό του, το STIHL MS 211 είναι ένα ιδιαίτερα ελαφρύ αλυσοπρίονο. Η προαιρετική ελαφριά λάμα κάνει το MS 211 ακόμα πιο άνετο στη χρήση.

Ο δυνατός αλλά οικονομικός κινητήρας STIHL 2-MIX δίνει ισχύ 1,7 kW (2,3 ΙΔ). Αυτό το αλυσοπρίονο εντυπωσιάζει με τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ο χειρισμός με έναν μόνο μοχλό και η ευχρηστία του. Μπορείτε να πετύχετε υψηλές επιδόσεις κοπής με την αλυσίδα STIHL 3/8" PM3.

Χάρη στη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε θερινή και χειμερινή λειτουργία, το STIHL MS 211 σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς διακοπή, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίας σε συνδυασμό με υψηλή υγρασία. Αυτό το αλυσοπρίονο επίσης διαθέτει πώμα ρεζερβουάρ που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία και πλευρικό τεντωτήρα αλυσίδας.

Σέρβις και συμβουλές