209,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αθόρυβο ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας 500W

Το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 61 είναι κατάλληλο για ιδιώτες χρήστες που θέλουν να καταπιαστούν με τη συντήρηση των φραχτών, των πυξαριών και των θάμνων τους στον κήπο και κοντά στο σπίτι. Με μαχαίρι μήκους 50 cm, το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας HSE 61 ζυγίζει μόλις 3,9 kg και είναι εξαιρετικά ευέλικτο και εύχρηστο σε όλες τις στάσεις εργασίας, χάρη στη λαβή πολλαπλών λειτουργιών με πέντε θέσεις. Το σύστημα τριπλού διακόπτη σας επιτρέπει να αυξήσετε την εμβέλεια του ψαλιδιού μπορντούρας μετακινώντας απλά το χέρι σας από το μπροστινό στήριγμα διακόπτη στο πίσω μέρος της λαβής. Τα μαχαίρια μονόπλευρης κοπής κόβουν κλωνάρια και λεπτά κλαδιά με μεγάλη ακρίβεια. Τα μαχαίρια, που είναι κομμένα με λέιζερ, έχουν σκληρυμένες κόψεις που είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και παραμένουν κοφτερές για πολύ καιρό.

Ο βιδωτός προφυλακτήρας της μύτης προστατεύει τα μαχαίρια σε εργασίες κοντά στο έδαφος ή κοντά σε τοίχους και άλλα εμπόδια, ενώ η ενσωματωμένη προστασία από κοψίματα αυξάνει την ασφάλεια στην εργασία με το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας HSE 61. Η ενσωματωμένη ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε το μηχάνημα να μην αποσυνδεθεί από την πρίζα αν τραβήξετε το καλώδιο κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το βίντεο οδηγιών για την τραπεζοειδή κοπή φραχτών δείχνει πόσο πολύπλευρο είναι το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 61 στην πραγματικότητα.

Διατίθενται προαιρετικά παρελκόμενα όπως, παραδείγματος χάριν, ο συλλέκτης STIHL που επιτρέπει μάζεμα των κομμένων υλικών καθώς πέφτουν από τα μαχαίρια του STIHL HSE 61.

Το ηλεκτρικό ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSE 61 είναι διαθέσιμο με μαχαίρια σε δύο μήκη: 50 cm και 60 cm.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

3-fach-Schaltsystem
3 θέσεις κοπής
Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ
Laser-cut diamond-ground blades
Μαχαίρια κατασκευασμένα με λέιζερ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής50 cm
Ονομαστική τάση230-240 V
Κατανάλωση ενέργειας500 W
Βάρος3,9 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης85 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές