639,00 €
575,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης HLA 135: Κορυφαία απόδοση με υψηλό επίπεδο άνεσης

Ο επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης STIHL HLA 135 προσφέρει αποτελεσματική υποστήριξη στην επαγγελματική συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου: Αυτός ο πανίσχυρος επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης STIHL είναι ελαφρύς, με χαμηλή στάθμη θορύβου και δονήσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επαναφορτιζόμενο φραχτοκόπτη STIHL HLA 135 επίσης για το κούρεμα υψηλών και μακρών φραχτών, θάμνων, φυτών εδαφοκάλυψης και καλλωπιστικών φραχτών σε χώρους πρασίνου, στη συντήρηση των οδών και στις δημοτικές υπηρεσίες. Τα μαχαίρια του HLA 135 είναι ιδανικά για κλάδεμα και κούρεμα. Ο κινητήρας είναι τόσο αθόρυβος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον φραχτοκόπτη σε χώρους που είναι ευαίσθητοι στον θόρυβο όπως κατοικημένες περιοχές, και χωρίς να φοράτε ωτασπίδες.

Οι στροφές του υψηλής ποιότητας κινητήρα EC μπορούν να ρυθμιστούν σε τρία 3 επίπεδα, ανάλογα με τις απαιτήσεις τις εργασίας, χρησιμοποιώντας την εργονομική λαβή χειρισμού με ρυθμιστή στροφών, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την απόδοση στο κούρεμα φραχτών. Το STIHL HLA 135 έχει μαχαίρια γενικής χρήσης μήκους 600 mm με βελτιστοποιημένη τριβή, τα οποία προσφέρουν υψηλές επιδόσεις κοπής και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με την κυκλική λαβή, μπορείτε να εργαστείτε με το STIHL HLA 135 με άνεση και υψηλή απόδοση, ακόμα και σε στενούς χώρους. Σ’ αυτό το μηχάνημα συνολικού μήκους 249 cm, ο οδηγός των μαχαιριών ρυθμίζεται κατά 145°, διευκολύνοντας την εργασία πάνω από το ύψος του κεφαλιού, σε πλαϊνές επιφάνειες, αλλά και στο επίπεδο του εδάφους.

Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση σε πολύωρες εργασίες, μπορείτε να το συνδέσετε με αορτήρα με τον κρίκο ανάρτησης. Υπάρχει δυνατότητα μεταγενέστερης τοποθέτησης του STIHL Smart Connector 2 A στο περίβλημα του κινητήρα, που μεταδίδει σημαντικά δεδομένα του μηχανήματος στο κινητό τηλέφωνο ή στο tablet σας. Η προαιρετική προστατευτική βάση για STIHL HTA 135 και HLA 135 προστατεύει την μπαταρία του STIHL HLA 135 από επαφή με το έδαφος.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον επαναφορτιζόμενο φραχτοκόπτη STIHL HLA 135 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

  • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
  • Ισχυρό επαναφορτιζόμενο μπορντουροψάλιδο
  • Για επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και τοπίων και στους δήμους
  • Για κλάδεμα και κούρεμα φραχτών, θάμνων και φυτών εδαφοκάλυψης
  • Μαχαίρια γενικής χρήσης βελτιστοποιημένα για τριβή για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • HLA 135

    Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    Ειδικό άγκιστρο για αορτήρα ώμου.
    Ειδικό άγκιστρο για αορτήρα ώμου.
    HLa 135
    ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΛΗMA
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ SMART CONNECTOR
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ SMART CONNECTOR

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Μήκος κοπής60 cm
    Ονομαστική τάση36 V
    Βάρος5,4 kg
    Στάθμη ηχοπίεσης85 dB(A) 1)
    Στάθμη ηχητικής ισχύος96 dB(A) 1)

    Σέρβις και συμβουλές