Γυαλιά ασφαλείας

FilterIconΦιλτράρισμα

Τύπος προϊόντος
Σύστημα μετάδοσης κίνησης
Γραμμή
Γυαλιά ασφαλείας SUPER FIT
Γυαλιά ασφαλείας ADVANCE SUPER FIT, πορτοκαλίΓυαλιά ασφαλείας
28,00 €
SUPER FIT πορτοκαλί
Γυαλιά ασφαλείας ADVANCE SUPER FIT, πορτοκαλίΓυαλιά ασφαλείας
28,00 €
Contrast safety glasses - yellow
Προστατευτικά γυαλιά Contrast, κίτρινοΓυαλιά ασφαλείας
15,00 €
Contrast safety glasses - clear
Προστατευτικά γυαλιά Contrast, άχρωμαΓυαλιά ασφαλείας
15,00 €
Contrast safety glasses - orange
Προστατευτικά γυαλιά Contrast, πορτοκαλίΓυαλιά ασφαλείας
15,00 €
Contrast safety glasses - tinted
Προστατευτικά γυαλιά Contrast, μαύροΓυαλιά ασφαλείας
15,00 €
LIGHT PLUS Safety glasses, yellow
Γυαλιά ασφαλείας LIGHT PLUS, κίτριναΓυαλιά ασφαλείας
22,00 €
LIGHT PLUS Safety glasses, tinted
Γυαλιά ασφαλείας LIGHT PLUS, γκριΓυαλιά ασφαλείας
22,00 €
LIGHT PLUS Safety glasses, clear
Γυαλιά ασφαλείας LIGHT PLUS, άχρωμαΓυαλιά ασφαλείας
22,00 €
safety glasses Light - orange
Προστατευτικά γυαλιά Light, πορτοκαλίΓυαλιά ασφαλείας
11,00 €
safety glasses Light - tinted
Προστατευτικά γυαλιά Light, μαύροΓυαλιά ασφαλείας
11,00 €
safety glasses Light - clear
Προστατευτικά γυαλιά Light, άχρωμαΓυαλιά ασφαλείας
Γυαλιά UV-blocking, ιδανικά σε χαμηλό φωτισμό
11,00 €
STANDARD safety glasses
Γυαλιά ασφαλείας StandardΓυαλιά ασφαλείας
4,30 €
ULTRASONIC safety goggles - clear
Προστατευτικά γυαλιά UltrasonicΓυαλιά ασφαλείας
38,00 €
Ενσωματωμένα γυαλιά ασφαλείαςΓυαλιά ασφαλείας
Από
17,00 €
Set out of glasses and ear plugs
Σετ γυαλιών και ωτοβυσμάτωνΓυαλιά ασφαλείας
36,00 €
16 από 16 Προϊόντα

Αξεσουάρ

Τα υψηλής ποιότητας γυαλιά ασφαλείας δεν πρέπει μόνο να προστατεύουν τα μάτια σας από τραυματισμούς – πρέπει επίσης να είναι ελαφριά και άνετα στη χρήση.


ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΥΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ STIHLΑν εργάζεστε με αλυσοπρίονο, χορτοκοπτικό ή άλλο μηχάνημα, τα γυαλιά ασφαλείας προσφέρουν αξιόπιστη προστασία των ματιών σας από πριονίδια, μικρές πέτρες ή σκόνη. Τα γυαλιά ασφαλείας προσφέρουν αξιόπιστη προστασία, γι’ αυτό και αποτελούν ένα μέσο ατομικής προστασίας με ζωτική σημασία. Μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά για εσάς στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝΜε τις σειρές FUNCTION, DYNAMIC και ADVANCE, η επιλογή μας σε γυαλιά ασφαλείας καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα εφαρμογών και απαιτήσεων. Σε πολλά μοντέλα μπορείτε επιπλέον να επιλέξετε ανάμεσα σε καθαρούς ή χρωματιστούς φακούς. Η καθαρή έκδοση προορίζεται για χρήση όπως τα κανονικά γυαλιά, όταν ο φωτισμός είναι κακός, ενώ τα χρωματιστά γυαλιά μοιάζουν περισσότερο με γυαλιά ηλίου, για εργασία σε έντονο ηλιακό φως. Για δύσκολες συνθήκες φωτισμού, διαθέτουμε κίτρινες, πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις που αυξάνουν την αντίληψη της αντίθεσης και σας βοηθούν να βλέπετε καλύτερα.Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζομαι χρωματισμούς φακούς; Τα γυαλιά ασφαλείας με κίτρινους φακούς κάνουν το περιβάλλον σας να φαίνεται πιο φωτεινό, που σημαίνει ότι βλέπετε καλύτερα το χώρο γύρω σας. Είναι ιδανικά για ομιχλώδη ή μουντό καιρό. Εάν εργάζεστε σε ένα πράσινο περιβάλλον, το πορτοκαλί χρώμα αυξάνει την αντίθεση, που σημαίνει ότι βλέπετε καλύτερα, ιδίως σε σκιερές περιοχές. Οι κόκκινοι φακοί είναι ιδανικοί για εργασία με λέιζερ.ΓΥΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ UVΑλλά δεν είναι μόνο αυτό – τα υψηλής ποιότητας γυαλιά ασφαλείας μας έχουν ακόμη περισσότερα να προσφέρουν. Πολλά από αυτά απορροφούν έως και το 100% της βλαβερής υπεριώδους ακτινοβολίας, είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές, δεν θολώνουν, και παρέχουν όραση χωρίς παραμορφώσεις, ώστε τα μάτια σας να μην κουράζονται.


Παράλληλα, εξετάσαμε και την εργονομία των γυαλιών ασφαλείας μας. Ορισμένα μοντέλα έχουν ρυθμιζόμενους βραχίονες ώστε να προσαρμόζονται καλύτερα στο κεφάλι σας, ενώ άλλα έχουν πλαϊνά προστατευτικά ή επένδυση στα άκρα των βραχιόνων τους. Έτσι αυξάνεται το οπτικό σας πεδίο και μειώνεται η πιθανότητα να πέσουν τα γυαλιά σας.


Επίσης εργαστήκαμε σκληρά για να κάνουμε τα γυαλιά μας όσο το δυνατόν πιο ελαφρά. Ορισμένα μοντέλα έχουν τόσο ελαφριά εφαρμογή, που όχι μόνο θα τα φοράτε με άνεση στην πολύωρη εργασία σας, αλλά και σε αθλητικές δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σας.ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΗΣΑν πρέπει να φοράτε συνταγογραφούμενα γυαλιά στην εργασία σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε  – διαθέτουμε γυαλιά ασφαλείας που φοριούνται πάνω από τα κανονικά σας γυαλιά. Είναι εξαιρετικά άνετα στη χρήση, καθώς οι εύκαμπτοι, μαλακοί βραχίονες εφαρμόζουν κοντά στο πρόσωπό σας, γεγονός που εμποδίζει επίσης το γλίστρημά τους ενώ εργάζεστε. Επιπλέον, διαθέτουμε ορισμένα μοντέλα που φοριούνται εξίσου άνετα με ή χωρίς γυαλιά όρασης.