Παραγωγή επαναφορτιζόμενων μπαταρίων από την STIHL

Πώς δημιουργείται μια επαγγελματική επαναφορτιζόμενη μπαταρία της STIHL; Μάθετε περισσότερα εδώ. Σας καθοδηγούμε βήμα προς βήμα στην παραγωγή επαναφορτιζόμενων μπαταριών στην έδρα της STIHL στο Waiblingen.

Επισκόπηση: Παραγωγή επαναφορτιζόμενης μπαταρίας 

  • Παραγωγή προϊόντων επαναφορτιζόμενης μπαταρίας στην STIHL από το 2009 
  • Αποκλειστική παραγωγή επαναφορτιζόμενων μπαταριών στο Waiblingen, μεταξύ άλλων οι επαγγελματικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πλάτης AR 2000 L και AR 3000 L από το σύστημα AP  
  • Παραγωγή σε διάφορα βήματα, από την προετοιμασία της βάσης κυψελών έως τη δοκιμή End-of-Line  
  • Απαιτείται μέγιστη ακρίβεια και διάφορα μέτρα διασφάλισης ποιότητας   

Τεχνογνωσία επαναφορτιζόμενης μπαταρίας στη STIHL

Η STIHL έχει σήμερα μακρόχρονη τεχνογνωσία στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Από το 2009 κατασκευάζονται στην STIHL επαναφορτιζόμενα προϊόντα.  

Για την κοινή εξέλιξη αποδοτικής τεχνολογίας επαναφορτιζόμενων μπαταριών και ηλεκτρισμού και για την ικανοποίηση των απαιτήσεων απόδοσης και αντοχής της STIHL στα σύγχρονα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα, δημιουργήθηκε το 2016 το κέντρο τεχνογνωσίας της STIHL για την τεχνολογία επαναφορτιζόμενων μπαταριών και ηλεκτρισμού. 

Επιπλέον, από το 2018, η STIHL διαθέτει δική της παραγωγή επαναφορτιζόμενων μπαταριών πολύ κοντά στα κέντρα εξέλιξης και τεχνογνωσίας.

Επαγγελματική ισχύς από το Waiblingen

Στο Waiblingen, η STIHL κατασκευάζει τις επαγγελματικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πλάτης AR 2000 L και AR 3000 L από το σύστημα AP. Αυτές οι εργονομικές και ανθεκτικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι κατάλληλες για επαγγελματική συνεχή χρήση, για παράδειγμα φυσητήρων, φραχτοκοπτών ή κινητήρων Combi.

Η επαγγελματική επαναφορτιζόμενη μπαταρία STIHL AR 2000 L αποδίδει 1.015 βαττώρες που διατίθενται από 60 κυψέλες επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Το βάρος των 7,4 κιλών μεταφέρεται άνετα στην πλάτη.

Ακόμη περισσότερη ισχύς προσφέρει η STIHL AR 3000 L. Οι 90 κυψέλες της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας αποδίδουν ενέργεια 1.520 βαττώρες σε συνολικό βάρος 9,5 κιλών.

Πληροφορίες για την παραγωγή της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας από την STIHL

Ποια στάδια παραγωγής είναι απαραίτητα και πώς διασφαλίζει η STIHL κατά τη διάρκεια της παραγωγής ότι όλα τα μοντέλα πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας; Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία παραγωγής.

Τι είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την παραγωγή των μπαταριών;

Καθ' όλη τη διαδικασία παραγωγής της μπαταρίας, η ηλεκτροστατική εκφόρτιση αποτελεί σημαντικό κίνδυνο. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι φορούν ειδικά αγώγιμα ρούχα εργασίας για την αποτελεσματική προστασία των μη προστατευμένων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Από τη σύνθεση των κυψελών μέχρι τη δοκιμή End-of-Line, η STIHL έχει καθιερώσει διάφορες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, για να παρέχει τη βέλτιστη ποιότητα κατά τη φόρτιση και την εφαρμογή.

Τα ευαίσθητα εξαρτήματα δεν επιτρέπουν ανοχές σφαλμάτων στις διαδικασίες παραγωγής. Γι' αυτό, κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας απαιτεί μέγιστη ακρίβεια, ώστε η έτοιμη επαναφορτιζόμενη μπαταρία να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που έχουν εμείς και οι πελάτες μας.

Ματιά στο μέλλον

Η STIHL επεκτείνει την παραγωγή επαναφορτιζόμενων μπαταριών στην έδρα της στο Waiblingen . Παράλληλα, δημιουργείται μια νέα παραγωγή για επαγγελματικά επαναφορτιζόμενα προϊόντα, τα οποία θα περάσουν στην παραγωγή το 2024.

Η STIHL εξελίσσει έξυπνες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόζουν την επαναφορτιζόμενη μπαταρία στη χρήση με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Αυτό επιτυγχάνεται, για παράδειγμα, με την έξυπνη τεχνολογία φόρτισης, η οποία προσαρμόζεται αυτόματα στις εργασίες. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται στο μέλλον ότι θα είναι διαθέσιμη η πλήρης απόδοση, ακριβώς όταν αυτή είναι αναγκαία, με μέγιστη διάρκεια ζωής της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας.

Ακόμα περισσότερα για τους λάτρεις της τεχνολογίας