Στα παρασκήνια της STIHL

Συνοδεύοντας την STIHL στα παρασκήνια, θα έχετε αποκλειστική πληροφόρηση για την παραγωγή της λάμας με πρωτοποριακές αποκλειστικές εξελίξεις. Επιπλέον, σας παρέχουμε πληροφορίες για την παραγωγή επαναφορτιζόμενων μπαταριών στο Waiblingen.  

 Παραγωγή λαμών σε ένα εργοστάσιο STIHL

Παραγωγή λαμας

Όλες οι λάμες STIHL είναι προϊόντα αποκλειστικής παραγωγής της εταιρείας. Αυτό διασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός κοπής και η μονάδα κινητήρα είναι απόλυτα προσαρμοσμένα μεταξύ τους, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση στην επαγγελματική εργασία.

Ένας υπάλληλος στην παραγωγή επαναφορτιζόμενων μπαταριών συσκευάζει ένα επαναφορτιζόμενο μηχάνημα STIHL σε ένα κουτί

Παραγωγή επαναφορτιζόμενης μπαταρίας 

Η STIHL αναπτύσσει συνεχώς την τεχνολογία επαναφορτιζόμενης μπαταρίας και διαθέτει μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών εφαρμογών. Έτσι, η STIHL δεν εξελίσσει μόνο τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για τα μηχανήματα, αλλά και παράγει τις δικές της επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πλάτης στο Waiblingen για επαγγελματικές εφαρμογές.

Ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος STIHL είναι ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές. Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία, σας βοηθά να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία και σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και συντήρησης. Βρείτε έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL κοντά σας .

Εικονίδιο e-mail

Το ενημερωτικό δελτίο της STIHL από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Στο ενημερωτικό δελτίο μας για επαγγελματίες της STIHL θα μαθαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα πάντα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας για επαγγελματίες χρήστες.