425,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο MSA 160 C-B χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Είτε θέλετε να κόψετε καυσόξυλα, να κλαδέψετε οπωροφόρα δέντρα ή να ασχοληθείτε με ξυλοκατασκευές: Με το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 160 C-B είστε ιδανικά εξοπλισμένος για εργασίες μέσα και γύρω από το σπίτι, στην κηπευτική, στην συντήρηση τοπίων και στις κατασκευές. Ο κινητήρας είναι αθόρυβος και δεν εκπέμπει καυσαέρια, και συνεπώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ισχυρό μηχάνημα σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο ή ακόμα και σε κλειστούς χώρους.

Το αλυσοπρίονο STIHL MSA 160 C-B είναι ένα από τα ισχυρότερα επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα. Η τεχνολογία απευθείας μετάδοσης ισχύος στην αλυσίδα STIHL 1/4" PM3 μαζί με τις έξυπνα ελεγχόμενες επιδόσεις του κινητήρα εξασφαλίζουν εξαιρετική δύναμη κοπής ακόμα και χοντρών κλαδιών και δοκών. Σχεδιασμένο ώστε να περιέχει μικρό μόνο αριθμό ηλεκτρικών εξαρτημάτων, το αλυσοπρίονο είναι εκπληκτικά ελαφρύ για τις επιδόσεις που προσφέρει. Με βάρος μόλις 3,1 kg (χωρίς τη μπαταρία), εξασφαλίζει ξεκούραστο χειρισμό ακόμα και σε πολύωρες εργασίες. Άλλα χαρακτηριστικά του επαναφορτιζόμενου αλυσοπρίονου STIHL MSA 160 C-B:

 • Χάρη στον ταχυτεντωτήρα αλυσίδας STIHL μπορείτε να τεντώσετε την αλυσίδα με ασφάλεια και ευκολία, χωρίς τη χρήση εργαλείων.
 • Το φρένο αλυσίδας QuickStop Super αυξάνει την ασφάλεια στην εργασία.

Στη σύνοψη με την αυτονομία ζωής και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 160 C-B κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Το χαρακτηριστικό αυτό έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

 • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και φορτιστή
 • Αθόρυβο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο για περιοχές ευαίσθητες στον θόρυβο
 • Για το περιστασιακούς χρήστες και επαγγελματίες
 • Υψηλή απόδοση κοπής και λεπτή κοπή
 • Εύκολο τέντωμα της αλυσίδας χάρη στο σύστημα γρήγορης τάνυσης της αλυσίδας STIHL
 • Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΒΗ
  ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΒΗ
  Καπάκια που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία
  Transparent oil tank
  ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΔΟΧΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Χωρητικότητα δοχείου λαδιού210 cm 3
  Βάρος χωρίς μπαταρία3,5 kg
  Μήκη κοπής30 cm
  Στάθμη ηχοπίεσης85 dB(A) 1)
  Στάθμη ηχητικής ισχύος93 dB(A) 2)

  Σέρβις και συμβουλές