8,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Service Kit 24 για βενζινοκίνητα μηχανήματα FS 38, FS 45, FS 55, KM 55

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Service Kit 24 για χορτοκοπτικά, ψαλίδια μπορντούρας και κινητήρες Kombi για να εκτελέσετε μόνος σας απλές εργασίες συντήρησης του μηχανήματός σας. Προληπτικά μέτρα βασικής συντήρησης, όπως αλλαγή του φίλτρου αέρα, του φίλτρου καυσίμου και του μπουζί, βοηθούν ώστε να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του μηχανήματος STIHL σας. Έτσι προστατεύετε τα εξαρτήματα του μηχανήματος σας από ακαθαρσίες και ζημιές, εξασφαλίζοντας έτσι ότι ο κινητήρας του μηχανήματός σας λειτουργεί πάντα αξιόπιστα και με τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις.

 

Το STIHL Service Kit 24 για τα μοντέλα FC 55, FS 38 (όχι 2-MIX), FS 45, FS 46, FS 55 (όχι 2-MIX), HL 45 και KM 55 περιέχει τα εξής είδη για βασικές εργασίες συντήρησης:

  • Φίλτρο αέρα από μη υφαντό υλικό
  • Μπουζί
  • Φίλτρο καυσίμου

Το φίλτρο STIHL από υλικό fleece παρέχει καλές επιδόσεις φιλτραρίσματος υπό διάφορες συνθήκες λειτουργίας. Τα πιο χοντρά σωματίδια σκόνης συλλαμβάνονται στην επιφάνεια, ενώ τα λεπτά σωματίδια σκόνης συγκρατούνται στο εσωτερικό του φίλτρου. Έτσι ο κινητήρας του μηχανήματος STIHL σας προστατεύεται αξιόπιστα από την είσοδο αποξεστικής σκόνη, βοηθώντας στη διατήρηση των επιδόσεων με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εκκίνηση του μηχανήματός σας.

Επίσης συνιστούμε να αλλάζετε το μπουζί σε τακτική βάση ώστε να διατηρούνται οι επιδόσεις. Αυτή είναι η βάση για καθαρή καύση μέσα στον κινητήρα. Το φίλτρο καυσίμου κατακρατεί τυχόν ξένα σωματίδια που υπάρχουν στο καύσιμο, προτού αυτό να τροφοδοτείται στον κινητήρα. Έτσι προστατεύεται ο κινητήρας και εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το φίλτρο καυσίμου πρέπει και αυτό να αντικαθίσταται σε τακτική βάση, προκειμένου να λειτουργεί αξιόπιστα.

Για την αλλαγή του φίλτρου αέρα και του μπουζί, προτιμήστε το πρακτικό μπουζόκλειδο που παραδόθηκε μαζί με το μηχάνημα STIHL σας. Στη συσκευασία του κιτ έχει ενσωματωθεί ένας χάρτινος γάντζος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή και τοποθέτηση του φίλτρου καυσίμου. Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο εργαλείο για τον σκοπό αυτό.

Service Kit 24

Σέρβις και συμβουλές