Άμεση επιλογή προϊόντος Σκούπες υγρού και ξηρού τύπου

SE 133 ME

Επαγγελματική σκούπα στερεών και υγρών STIHL

Γενικά

Η Ισχυρή, στιβαρή και πολύ ανθεκτική σκούπα STIHL υγρών και στερεών, διαθέτει την πιστοποίηση της ΕΕ για κατηγορία σκόνης Μ, και έτσι καλύπτει σχεδόν κάθε είδος σκόνης. Έτσι προσφέρει υψηλή προστασία στον χρήστη που πλέον δεν είναι εκτεθειμένος στην σκόνη. Είναι ιδανική για επαγγελματίες στον κλάδο των οικοδομών και της βιοτεχνίας. Εύκολος χειρισμός, αυτόματος καθαρισμός φίλτρου, βύσμα καλωδίου με αυτόματο διακόπτη, μεγάλος κάδος, με αντιστατικά παρελκόμενα που μειώνουν την ηλεκτροστατική φόρτιση από ξηρά σωματίδια σκόνης.

€784,99*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

SE 133 ME

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Τάση δικτύου V/Hz 220 - 240/1~/50 – 60
Ισχύς P(max) W 1.400
Βάρος kg 1) 16
Μέγιστη πίεση mbar 250
Χωρητικότητα δοχείου l 42
Αναρρόφηση όγκου l/min 4.500
Διάμετρος σωλήνα mm 32
Σωληνάκι αναρρόφησης m 5
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 2) 68

1) Έτοιμο προς χρήση
2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία RL 2006/42/EG = 1 (dB(A)

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

SE 133 ME

Βασικός εξοπλισμός

 • Κατηγορία Σκόνης Μ Zoom
  Κατηγορία Σκόνης Μ

  Η SE 133 ME είναι πιστοποιημένη ηλεκτρική σκούπα υγρών και στερεών υλικών, κατηγορίας M (σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 60335-2-69). Συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις για τη σκόνη κατηγορίας M για σκόνη με οριακές τιμές> 0,1 mg / m³. Η ταχύτητα του αέρα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναρρόφησης μετράται. Αν πέσει κάτω από 20 m / s, στην συσκευή αναβοσβήνει ένα ειδικό λαμπάκι, και ακούγεται ένα επαναλαμβανόμενο ακουστικό σήμα.

 • Φίλτρο PTFE Zoom
  Φίλτρο PTFE

  Αποτελεσματικό φίλτρο με πρόσθετη νάνο-επικάλυψη. Απόδοση διαχωρισμού τουλάχιστον 99,9% (κλάση Μ). Εύκολη πρόσβαση για αντικατάσταση του φίλτρου.

 • Αυτόματη παρακολούθηση ροής όγκου Zoom
  Αυτόματη παρακολούθηση ροής όγκου

  FEEDBACK IN THE EVENT OF LOSS OF PERFORMANCE. With automatic volume flow monitoring, you can avoid loss of suction due to blockage, a full bag or dirty filters. If the airstream speed falls below 20 metres per second, the wet and dry vacuum indicates this, first visually by means of a warning light, and also acoustically after seven seconds. Automatic monitoring ensures efficient work.

 • Ρύθμιση ισχύς αναρρόφησης Zoom
  Ρύθμιση ισχύς αναρρόφησης

  The suction force is infinitely variable and can be adjusted to suit your needs.

 • Πέλμα δαπέδου / Ρύγχος αρμών Zoom
  Πέλμα δαπέδου / Ρύγχος αρμών

  Το πέλμα δαπέδου και το ρύγχος αρμών είναι πάντα πρόχειρα, για να αναλάβουν τις πιο ποικίλες εργασίες καθαρισμού. (Ανάλογη εικόνα).

 • Αυτόματος καθαρισμός φίλτρου Zoom
  Αυτόματος καθαρισμός φίλτρου

  Το φίλτρο καθαρίζεται με στοχευμένες εκρήξεις αέρα, με αποτέλεσμα η ισχύς αναρρόφησης να παραμένει σταθερά υψηλή.Η διαδικασία ενεργοποιείται πλήρως αυτόματα και επαναλαμβάνεται τακτικά. Αυτό εξασφαλίζει μεγάλα διαστήματα εργασίας και χαμηλό κόστος εργασίας.

 • Βάση στήριξης για εργαλειοθήκη Zoom
  Βάση στήριξης για εργαλειοθήκη

  Διαθέτει ενσωματωμένη βάση στήριξης, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις τυποποιημένες εργαλειοθήκες

 • Λαβή από ευγενές μέταλλο με ταχυσύνδεσμο Zoom
  Λαβή από ευγενές μέταλλο με ταχυσύνδεσμο

  Χάρη στον ταχυσύνδεσμο, που υπάρχει σε όλα τα μοντέλα, η σύνδεση και αποσύνδεση του σωλήνα αναρρόφησης είναι πια θέμα δευτερολέπτων.

 • Κλιπ για το εύκολο άνοιγμα του κάδου Zoom
  Κλιπ για το εύκολο άνοιγμα του κάδου

  Χάρη στα πρακτικά κλιπ, ο κάδος ανοίγει εύκολα και γρήγορα

 • Σύστημα πολλαπλών φίλτρων Zoom
  Σύστημα πολλαπλών φίλτρων

  Ο συνδυασμός σακούλας φίλτρου και κύριου φίλτρου έχει ως αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη απόδοση διαχωρισμού. Το κύριο φίλτρο PTFE πληροί τις απαιτήσεις της κατηγορίας σκόνης "M" Επιπλέον το φίλτρο αυτό πλένεται, και είναι έτσι υγιεινό, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 22/7/2019