189,00 €
169,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρικό χορτοκοπτικό υψηλής απόδοσης

Με κατανάλωση ενέργειας 1000 W, το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό STIHL FSE 81 όχι μόνο φροντίζει για αξιόπιστο κούρεμα χώρων πρασίνου, αλλά επίσης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για το καθάρισμα ανεξέλεγκτης βλάστησης σε χώρους κοντά στο σπίτι. Η κεφαλή κοπής STIHL AutoCut C 6-2 που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα ως βασικός εξοπλισμός, είναι το ιδανικό εργαλείο για εργασίες αυτού του είδους. Ένα ακόμα πλεονέκτημα: Η μεσινέζα ρυθμίζεται αυτόματα με ένα απαλό χτύπημα της κεφαλής κοπής πάνω στο έδαφος. Τόσο απλά μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας. Το ηλεκτρικό αυτό μηχάνημα είναι τόσο αθόρυβο που δεν χρειάζεστε ωτασπίδες κατά τη χρήση του.

Για επιπλέον άνεση, το ηλεκτρικό χορτοκοπτικό STIHL FSE 81 περιλαμβάνει μια λαβή με μαλακή επένδυση που μειώνει τις δονήσεις και προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Η πρακτική κυκλική λαβή διευκολύνει το καθάρισμα άκρων και την κοπή χόρτου με υψηλή ακρίβεια και εργονομία. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το χορτοκοπτικό στο ανάστημά σας χωρίς τη χρήση εργαλείων. H ασφάλεια καλωδίου φροντίζει ώστε το φις να μην αποσυνδεθεί από την πρίζα αν τραβήξετε το καλώδιο. Η ασφάλεια υπερφόρτωσης προστατεύει τον κινητήρα από πιθανές ζημιές. Το ροδάκι καθοδήγησης είναι σχεδιασμένο για να προστατέψει τα δέντρα και τα φυτά σας όταν καθαρίζετε τον γύρω χώρο από ανεξέλεγκτη βλάστηση. Καθώς η μεσινέζα δεν προεξέχει από το ροδάκι καθοδήγησης, έχετε καλό έλεγχο της περιοχής που επεξεργάζεστε.
FSE 81

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Cable strain relief
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ
Image
ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση230 V
Κατανάλωση ενέργειας1,0 W
Βασικό κοπτικό εξάρτημαAutoCut C6-2
Βάρος4,7 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης83 dB(A) 2)

Σέρβις και συμβουλές